Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και τις επόμενες μέρες με νεφώσεις, βροχές, τοπικά ισχυρές, καταιγίδες και χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στα πελάγη τα 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Σταδιακά πάντως τα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 
  • Τρίτη 7/2/2012

Καιρός

12
Αρχικά προβλέπεται κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε πιο πεδινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Το απόγευμα τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν.

Άνεμοι

sw
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν πρόσκαιρα τοπικά τα 8 μποφόρ, βαθμιαία όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, ενώ στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
  • Τετάρτη 8/2/2012

Καιρός

12
Νεφώσεις προβλέπονται στα βόρεια με ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται βροχές, σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας.

Άνεμοι

ne
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο 9 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά.
  • Πέμπτη 9/2/2012

Καιρός

12
Στα βόρεια αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής χώρας. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο νότιο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο.

Άνεμοι

n
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ, γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα υπάρχει στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, όπου τοπικά θα είναι ισχυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου