Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Φιάσκο η προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ με το Πακιστάνικο κοινό του...


Η σημερινή συγκέντρωση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Σύνταγμα, σηματοδοτεί την μεγάλη εκλογική ήττα της Κυριακής! Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες «ανεξάρτητων» δημοσιογράφων και όχι από τις μαγικές μεθόδους του … «δάσκαλου» Μπιρσίμ, πρόκειται για την μικρότερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στο Σύνταγμα από κόμμα εξουσίας!


Με τον κόσμο να μην ξεπερνά τους 4 με 5.000, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρέπει σήμερα να αισθάνθηκε την αβάσταχτη μοναξιά του κατήφορου που οδήγησε την χώρα ίσαμε εδώ!

Πολύ μακριά από τις συγκεντρώσεις του παρελθόντος, ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ και σηματοδοτεί την αλλαγή που έρχεται μετά την Κυριακή!

Ισως για πρώτη φορά στα τελευταία δυο χρόνια, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, βγήκε από την αποστειρωμένη γυάλα που ζει κι επιχείρησε να έρθει κοντά στο λαό. Μόνο που αυτή τη φορά ανακάλυψε ότι είναι πλέον πολύ αργά μιας και ο κόσμος έχει στρέψει το βλέμμα του άλλού!

Και μπορεί το κομματικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ να μιλά για μια …
«επιτυχημένη» συγκέντρωση, οι φωτογραφίες όμως δείχνουν την σκληρή αλήθεια για το ΠΑΣΟΚ!

Και η λέξη «επιτυχημένη» μπορεί να κρύβει την απελπισία του κομματικού μηχανισμού, που ίσως να περίμενε ακόμη λιγότερο κόσμο και εξεπλάγην από τις 4.000 που … «εισέρευσαν» … αυθόρμητα στο Σύνταγμα!

Κι επειδή εδώ και δυο χρόνια, γράφω σχεδόν καθημερινά, ότι το ιστορικό κόμμα που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ, με την πορεία που επέλεξε, θα αυτοδιαλυθεί «εις τα εξ ών συνετέθη», απομένουν μερικές ώρες για να δούμε αν θα επιβεβαιωθώ ή όχι!

Οι φωτογραφίες όμως από την σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, μάλλον με επιβεβαιώνουν φίλες και φίλοι!

Σας το γράφω για δεύτερη φορά σήμερα: «Κυριακή κοντή γιορτή»!!!


Θα μπορούσε να αλλάξει και το όνομα του κόμαμτος σε...
ΠΑ..κιστανικο ΣΟ.....σιαΛΗστικο ΚΙ......νημα ...



























































Πηγή 
aorata-gegonota.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου