Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!! ΕΥΓΕ!!!

Μας λένε ότι δεν υπάρχουν πόροι για μια στροφή πολιτικής σαν αυτή που χρειαζόμαστε. Αυτό δεν είναι αλήθεια.
Στην Ελλάδα όλοι και όλες που δουλεύουμε παράγουμε κάθε χρόνο πάνω από 200 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα λυμαίνονται λίγοι. Πόροι μπορούν να βρεθούν με ριζική αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, την επιβάρυνση, όσο χρειάζεται, των μεγάλων εισοδημάτων και του συσσωρευμένου πλούτου και με μείωση των δαπανών που δεν εξυπηρετούν το λαϊκό συμφέρον.

" Να αλλάξει η φορολογική κλίμακα με σημαντική αύξηση των συντελεστών για τα μεγάλα εισοδήματα μέχρι 75% για εισοδήματα πάνω από 500000 ευρώ τον χρόνο.


" Ο συντελεστής φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων πρέπει να αυξηθεί τουλάχιστον στο επίπεδο του μέσου όρου της Ευρωζώνης.

" Να θεσπιστεί φόρος χρηματοοικονομικών συναλλαγών και να επιβληθεί ειδική φορολογία στην πολυτελή και επιδεικτική κατανάλωση.


" Να καταργηθεί το ειδικό καθεστώτος φορολογικής ασυλίας των οικονομικά ισχυρών παραγόντων, όπως των εφοπλιστών και της Εκκλησίας!!!
" Να καταγραφεί σε περιουσιολόγιο ο συσσωρευμένος πλούτος, είτε βρίσκεται στην Ελλάδα είτε έχει τοποθετηθεί στο εξωτερικό, και να υπάρξει επαρκής φορολόγηση των μεγάλων περιουσιών άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Επιτέλους δώστε ένα τέλος ,φτάνει πια, η εκκλησία στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο 8 δις τον χρόνο!!Δεν μπορεί η Ανώνυμος Εταιρεία Εκκλησία ΑΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ!!Δεν είναι νόμιμο να εισπράττουν τεράστια ποσά να διαθέτουν τεράστια ακίνητη και κινητή περιουσία και να μην δίνουν ούτε ένα ευρώ φόρο στο κράτος!!Όσο για τα συσσίτια και τις δήθεν φιλανθρωπίες αλλού αυτά όλα είναι από χορηγίες Ιδιωτών και του Κράτους!!




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου