Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ερπετοειδή. Αποκαλύπτονται με ένα φίλτρο του Photoshop;

Η Barbara Crouse Brown η αλλιώς Wiolawa για τους αρκετούς φίλους και τους πάμπολλους θανάσιμους εχθρούς της. Για τους φίλους έχει το χαϊδευτικό Wio ! Πρόκειται για μια εκπληκτική γυναίκα που έχει τραβήξει τα πάνδεινα από τους ερπετοειδείς κάθε φυλής, και όμως παλεύει και αντέχει, και όχι αποχωρήσασα reality όπως στην Ελλάδα, « Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου» για να θυμηθώ τα Εβραϊκά που μας μάθαιναν για θρησκευτικά στο σχολείο. Γεννήθηκε στην Annapolis Maryland 1945 στις 19 Μαΐου, ένα σύντομο βιογραφικό της…
Η Wiolawa ανακάλυψε πριν αρκετά χρόνια ότι οι φωτογραφίες έχουν την δυνατότητα να διατηρούν εικόνες που συνήθως δεν τις βλέπει ο γυμνός οφθαλμός. Μεγεθύνοντας τις εικόνες και εφαρμόζοντας διαφορετικά φίλτρα από το πρόγραμμα Photoshop*, η Wio μπόρεσε να αποκαλύψει στις φωτογραφίες, ανώμαλες εικόνες που περιλαμβάνουν εξωγήινες μορφές ζωής, εξωγήινα σκάφη, και ερπετοειδείς που αλλάζουν σχήμα καθώς κρύβονται σε ένα εμφανιζόμενο ως ανθρώπινο σώμα.
Αντίθετα με τα αλαζονικά συμπεράσματα από τους δυσφημιστές και τους απομυθοποιητές τις, ο καθένας μπορεί να αναπαράγει την δουλειά της Wio και να φτάσει στις ίδιες εικόνες. Φυσικά απαιτείται εμπειρία, γνώσεις και επιδεξιότητα, όχι μαγεία. Ο καθένας μπορεί να το κάνει αρκεί να έχει μια εγκατεστημένη στον υπολογιστή του μια επαγγελματική version του Photoshop και να χρησιμοποιήσει τα ίδια φίλτρα και με την ίδια σειρά, όπως κάνει η Wio.
Προσπάθησα να δω τι γίνεται πριν αρκετά χρόνια. Η Barbara είχε πάρει μια φωτογραφία από το web site του Art Bell, ένα ασυνήθιστο φακοειδές «σύννεφο». Μεγεθύνοντας επανειλημμένα την εικόνα (π.χ. 500-600%) και εφαρμόζοντας τα φίλτρα από το Photoshop για να φανούν οι κρυμμένες λεπτομέρειες, αποκάλυψε την παρουσία ενός εξωγήινου σκάφους μέσα στο σύννεφο και μπόρεσε να δει βαθύτερα «μέσα» στο σκάφος συνεχίζοντας να μεγεθύνει συνεχώς και να εφαρμόζει τα φίλτρα. Το τι γίνεται μέσα στο σκάφος είναι πολύ φρικτό. Διάβασε Lenticular Σύννεφο στον Βόλο
Ήθελα να δω εάν θα είχα τα ίδια αποτελέσματα, έτσι κοπιάρισα την ίδια φωτογραφία από το web site του Art Bell και άρχισα να κάνω την ίδια διαδικασία. Μην έχοντας εκτεταμένες γνώσεις στην χρήση του Photoshop ώστε να βγάλω τις μεγάλες λεπτομέρειες, όπως είχε κάνει εκείνη, παρόλα αυτά φάνηκε το σκάφος. Είδα αρκετά ώστε να με πείσουν ότι δεν κορόιδευε κανέναν. Κάποια μέρα η Barbara Crouse Brown θα ανακηρυχτεί ως ο πιονιέρος αυτής της τεχνικής.
Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι η βασιλομήτωρ της Αγγλίας που πέθανε, προσπάθησε το 1910 να απαγορεύσει την φωτογραφία ! Γιατί αυτό; Γιατί ξέρανε τα άτομα της φυλής της από παλαιότερους παγκόσμιους πολιτισμούς ότι θα έφθανε η μέρα που θα κατασκευάζονταν ένα πρόγραμμα όπως το Photoshop. Ευτυχώς απέτυχε.
Ελπίζω ότι η μέρα θα έρθει που η Barbara θα δικαιωθεί για απειλές στην ζωή της,τις απόπειρες δολοφονίας, τις δολοφονίες των φίλων της και την διαπόμπευση που υπέστη τόσα χρόνιαγια να βγάλει αυτές τις πληροφορίες στο κοινό. Παραθέτω μερικές συμβουλές για το Photoshop που χρησιμοποιεί η Barbara για να βγάλει αυτές τις κρυμμένες εικόνες. Χάρις στον Kenny R….Ken Adachi. http://educate-yourself.org/tg/wiolawaphotoshoptechinques13nov06.shtml November 13, 2006

3
g20_original
Συμβουλές προς ναυτιλομένους:
*Πολλές εικόνες συχνά δείχνουν σαν λαμπρές κηλίδες στις αρχικές εικόνες, με το Photoshop αυτό διορθώνεται.
*Χρησιμοποιείται το φίλτρο Solarization και μετά το φίλτρο Find Edges. Aυτοί (οι ερπετοειδείς) αλλοιώνουν τις φωτογραφίες τις ρυθμίζουν με υπερβολική φωτεινότητα στα σημεία που δεν επιθυμούν να προσέξετε.
*Διευρύνετε τα χρώματα με τα φίλτρα Cyan και Blue ρύθμιση στο +100 κατόπιν φιλτρα Solarize / Find Edges, κατόπιν το Desaturate.
*Τα δρακόφιδα σε αντιδιαστολή με τους δράκους δεν έχουν αληθινά μάτια, τα μάτια τους βρίσκονται κατ αντιστοιχία στα δικά μας ρουθούνια.
* Solarize και Desaturate
*Φίλτρο Emboss στην υφή των φωτογραφιών δείχνει τις ανωμαλίες και ότι δεν είναι πραγματικό.
*Φίλτρο Solarize, φιλτρο Black και White, φίλτρο Blue και Cyan
*X στην μύτη. Χ = ηγέτης μη άνθρωπος
* Black και White αρχικό, φίλτρο Solarize κατόπιν φίλτρο Desaturate
Πρόσθετες Σημειώσεις: Βασικό είναι ότι οι δράκοι και τα δρακόφιδα δεν έχουν μύτη σαν «άνθρωποι», έχουν ψεύτικη μύτη, από ανθρώπινο δέρμα. Φαίνεται ότι αυτοί οι τύποι οι οποίοι μπορούν να αλλάζουν το σχήμα τους προσθέτουν υπερβολικό ΡΟΖ χρώμα για να καλύψουν τα ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ τους … η τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΥΧΙΑ τους … αυτό θα ήταν μια ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΗ στο δέρμα τους !
*Κόκκινα μάτια , κόκκινη αύρα = κόκκινη «ψυχή» ! Γενικά όπου βλέπετε κόκκινο η πράσινο χρώμα σε αυτές τις επεξεργασμένες φωτογραφίες (όσες είναι έγχρωμες) είναι κάτι άσχημο.
Η ιεραρχία των Επικυρίαρχων στον πλανήτη τώρα είναι συνοπτικά
Δράκοι διάφορες φυλές
Δρακόφιδα διάφορες φυλές
Ποντίκια
Γουρούνια
…και ένας ολόκληρος άλλος χαμός από κατώτερα όντα από αυτούς, χωρίς να υπολογίσουμε τα συμβιωτικά ! Το ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας,είναι ένας μύθος που καλλιεργήθηκε από τα φίδια στην ανθρωπότητα,πάντως πολλοί τώρα γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα ψέμα.Αλλά τα σχολεία εξακολουθούν να διδάσκουν αυτό το ψέμα. Προσέξτε τις φωτογραφίες και κάνετε μια προσπάθεια να καταλάβετε ! Ίσως κάποιοι από εσάς να το κάνουν !
«LAIWEORLEA U~N CTAHRERWYAELAL»
*(To Adobe Photoshop, ή απλά Photoshop, είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την Adobe Systems. Αυτή τη στιγμή αποτελεί ηγέτη της αγοράς (market leader) των προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων, και είναι το προϊόν – σήμα κατατεθέν της Adobe Systems. Χαρακτηρίζεται ως «απαραίτητο εργαλείο για τους επαγγελματίες γραφίστες» και θεωρείται πως προώθησε τις αγορές των Macintosh και στη συνέχεια των Windows.”)  Δες επίσης κάποιες εικόνες  που δεν είναι ανάλυση της Wiolawa αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για να γνωρίζεις ποιούς χειροκροτείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου