Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ! Άλλη μια προεκλογική υπόσχεση του Αντώνη του Σαμαρά, γίνεται πράξη !!!

Άλλη μια προεκλογική δέσμευση του Αντώνη του Σαμαρά που γίνεται πράξη! Το έλεγε ο Αντωνάρας ότι θα καταργήσει το τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ στις επιχειρήσεις, δεν το έλεγε; Ε τι άλλο να κάνει πια ο έρμος; Και που επιβιώνει μετά από τόσες σκληρές μάχες με τους δανειστές μας, πάλι καλά να λέμε.




Εντάξει, μπορεί να το τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ, αν τελικά καταργηθεί, να το αντικαταστήσει κεφαλικός φόρος 1000 ευρώ, αλλά... όλα κι όλα! Ο Αντώνης δεσμεύτηκε να το καταργήσει, από εκεί και πέρα, αν θα το αντικαταστήσει, αν βάλει κεφαλικούς φόρους, φόρους για τον αέρα κτλ, είναι άλλο θέμα. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.
Ας μην ξεχνάμε, ότι κυνηγάμε στην πρώτη θέση της ανεργίας των νέων, την Ισπανία και αυτό το μέτρο, αν ψηφιστεί τελικά θα βοηθήσει.

Ο πρωθυπουργός, δήλωσε:

-Το να βλέπεις τον Παναθηναϊκό στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, είναι ανησυχητικό. Ελπίζω να γίνει κάτι γρήγορα και η ομάδα να ανακάμψει, γιατί ο κόσμος -εξαγριώνεται. Σήμερα έφυγε και ο Κατσουρ...

-Εχμ πρόεδρε, σας ρωτήσαμε για τον κεφαλικό φόρο στις επιχειρήσεις


-Α. Ε τα ίδια, μόνο που στη θέση της λέξης Παναθηναϊκός, βάλτε την Ελλάδα


Επιτέλους ένα σοβαρό μέτρο, που βασίζεται σε σχέδιο και όχι σε πρόσκαιρη είσπραξη. Τόσα χρόνια το λέμε ότι πρέπει να γίνουν σοβαρές μεταρρυθμίσεις. Ευτυχώς, ο Αντώνης Σαμαράς, έχει το θάρρος και την διορατικότητα που χρειάζεται ένας πρωθυπουργός στην Γουατεμάλα και παίρνει δραστικά μέτρα, ώστε να βγει η Ευρώπη από την κρίση και να χρεοκοπήσει επιτέλους αυτή η ριμάδα η Ελλάδα να ησυχάσουμε.



Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου