Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Γκρουπ & Έλενα Έρα Νοέμβριος 2012 / Ροή, η αποκρυπτογράφηση του συμβολαίου - Συνειδητές επιλογές

ανώτερη επικοινωνία από την Έλενα Έρα και το γκρουπ
Χαιρετισμούς από την Εστία
Αγαπητοί, καλωσορίζουμε τις όμορφες ψυχές που διαβάζουν αυτό το μήνυμα, με όλη την αγάπη την οποία φέρνουμε από την άλλη μεριά του πέπλου. Επιθυμούμε να μοιράσουμε πληροφόρηση, η οποία έλκεται από την δόνηση των ανθρώπων που ολοένα και διευρύνεται, χτίζοντας συγκεκριμένα δυναμικά κάθε φορά. Οι δυνάμεις του Σύμπαντος απλώνονται σύμφωνα με τους σκοπούς τους οποίους εσείς επιτελείτε και όταν η καρδιά σας σάς οδηγεί σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, είναι επειδή η κατάλληλη στιγμή έχει έρθει για να βάλετε το δικό σας κομμάτι του παζλ στη γενικότερη εικόνα του Σύμπαντος...

Επίφυση, η ζυγαριά της ανθρώπινης εμπειρίας
Η επίφυση, το όργανο εκείνο που βρίσκεται μεταξύ των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου, γεφυρώνοντάς τα μεταξύ τους, έχει εκτιμηθεί ορθώς από την ανθρωπότητα από πολύ παλιά. Οι άνθρωποι είχαν αρχίσει να την κατανοούν και να την χρησιμοποιούν με πολλούς τρόπους, άλλοτε συνειδητά και άλλοτε ασυνείδητα. Όταν διαλογίζεστε, όταν κάνετε αυτό που αποκαλείτε ενεργειακές θεραπείες τις οποίες εμείς ονομάζουμε ενεργειακές διευκολύνσεις Συμπαντικής Ενέργειας, όταν γράφετε, όταν έχετε μια πληροφόρηση στο κεφάλι σας, όταν λέτε κάτι το οποίο ένας άλλος θεός έχει ανάγκη ν’ ακούσει κι εσείς δεν ξέρετε πώς σας ήρθε να το πείτε, είναι επειδή εκείνο το μικρό φωτάκι ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, ενεργοποιείται από τον Ανώτερο Εαυτό σας. Όταν κατεβήκατε να παίξετε το παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής, ενεργοποιήσατε ένα κουμπί μέσα στο κεφάλι σας, την επίφυση, το οποίο θα σας συνέδεε με το φως της Εστίας. Στην αρχή ασυνείδητα, με σκοπό αργότερα να το χρησιμοποιήσετε συνειδητά.
Φανταστείτε την επίφυση ως μία ζυγαριά, που ισορροπεί τις δραστηριότητες του εγκεφάλου. Πότε σκέφτεστε περισσότερο με το αριστερό ημισφαίριο που αντιπροσωπεύει τη λογική και την ανθρώπινη εμπειρία, και πότε με το δεξί ημισφαίριο, που αντιπροσωπεύει εκείνο που ονομάζετε “φαντασία”, αλλά στην πραγματικότητα γνωρίζετε πως είναι ο τρόπος που γειώνεται ο πνευματικός εαυτός σας. Η ζυγαριά αυτή, η επίφυση, ισορροπεί την ανθρώπινη εμπειρία με την πνευματική, σύμφωνα με το πώς θέλετε να υλοποιήσετε την πραγματικότητά σας. Η επίφυση κατευθύνει το φως εκεί που θέλετε να υλοποιήσετε. Όπως κατευθύνετε το νερό μέσα από σωλήνες με σκοπό να ποτίσετε συγκεκριμένα φυτά, έτσι και η επίφυση, κατευθύνει το φως εκεί που θέλετε η ανθρώπινή σας εμπειρία να ανθίσει. Το μόνο που έχετε να ζυγίσετε, είναι τον τρόπο με τον οποίο θα την αφήσετε να λειτουργήσει για εσάς. Είναι μεγάλη ευθύνη του να μπορείτε να πάρετε την πραγματικότητά σας και να την αλλάξετε αλλά όχι με τον τρόπο που η ανθρωπότητα έχει χρησιμοποιήσει αυτό τον όρο. Είναι μια ευθύνη για το πόσο θέλετε να πορευθείτε στη νέα ενέργεια και να γνωρίζετε πως μέσω της επίφυσης, μπορείτε να φέρετε συνειδητό φως της Εστίας στο γραφείο που δουλεύετε, στο δρόμο που περπατάτε, να φέρετε φως στην οικογένειά σας. Είναι σα να έχετε σηκώσει μια κεραία και να λέτε: “Είμαι εδώ ως συνειδητό Πνεύμα”. Είναι το κάλεσμα που εμείς δεχόμαστε για να αρχίσουμε να παίζουμε μαζί σας.
Αποκρυπτογραφώντας το παρόν
Πολλές φορές, η ανθρώπινη εμπειρία μπερδεύεται. Άλλες φορές θέλετε να πηγαίνουν τα πράγματα με τη ροή και άλλες φορές αναρωτιέστε… “Με ποιον τρόπο να ζητήσω; Τί να ζητήσω; Πώς μπορώ να υλοποιήσω όταν καλούμαι να δεχτώ την πραγματικότητά μου όπως είναι;” Σας λέμε αγαπητοί ότι λίγο με τον ένα τρόπο και λίγο με τον άλλο τρόπο, είναι εκείνο που θα φέρει την ισορροπία στην πλάστιγγα της ζυγαριάς. Πότε απελευθερώνοντας γεγονότα που έρχονται με τη ροή, πότε ζητώντας βοήθεια για συγκεκριμένα πράγματα να συμβούν, θα σας προετοιμάσει για το τελικό βήμα της ανθρωπότητας. Το να τα αφήνετε όλα στη ροή όπως έρχονται, είναι ένας καλός τρόπος για να επιτρέψετε στα δυναμικά να αναδυθούν στον παρόντα χρόνο και να δείτε τί είναι εκείνο το οποίο έχει γραφτεί στο συμβόλαιό σας, να δείτε προς τα πού σας οδηγεί η ελεύθερή σας βούληση. Από την άλλη, το να ζητάτε συγκεκριμένα πράγματα για να διευκολύνετε συγκεκριμένα δυναμικά με τα οποία θέλετε να παίξετε μαζί τους, είναι εκείνο που σας γεφυρώνει το Πνεύμα. Η ροή είναι ο τρόπος για να αποκρυπτογραφήσετε το συμβόλαιό σας. Το να ζητάτε, είναι ο τρόπος για να το αλλάξετε. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο είναι ο μοναδικός τρόπος για να συμβούν γεγονότα. Χρησιμοποιήστε τα και τα δύο. Δεν έχει σημασία αν τα χρησιμοποιείτε περισσότερο ή λιγότερο.
Ο τρίτος τρόπος
Όταν αρχίσατε να ξυπνάτε από την ανθρώπινη εμπειρία σας, το πρώτο πράγμα που κάνατε είναι να ξεκινήσετε να ζητάτε. Ξαφνικά συνειδητοποιήσατε πως όλη η ατμόσφαιρα γύρω σας, είναι μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργειες, αυτές που αποκαλείτε αγγελικές, δασκαλικές και άλλες. Είναι ενέργειες που προσφέρουν αλληλεπίδραση, σας ακούνε, νιώθετε, παίρνετε σημάδια. Αρχίσατε να ζητάτε να συμβεί το ένα ή το άλλο κι εμείς δίναμε απλόχερα, βοηθώντας σας να υλοποιήσετε τις συγχρονικότητες. Μας επιτρέπατε, να επέμβουμε. Η δική σας ανθρώπινη βούληση είναι υπεράνω όλων, ακόμη και της δικής μας. Τώρα όμως, πάτε στο επόμενο βήμα. Δεν αρκεί μόνο να ζητάτε. Ως άνθρωποι που είναι δημιουργοί, καλείστε τώρα να προχωρήσετε σε ένα νέο επίπεδο και να αλλάζετε την πραγματικότητά σας, ακόμη κι αν αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα συνεργασίας Ουρανού και Γης. Αν συμβεί ένα γεγονός κατόπιν εκείνου που αποκαλείτε “θεϊκή παρέμβαση” και δεν σας αρέσει, να έχετε το θάρρος να πείτε… “Αυτό δεν κάνει για μένα”. Δεν έχει σημασία αν σας το λέει η πέμπτη διάσταση ή ακούτε ένα μήνυμα από την Εστία – εσείς ως άνθρωπος έχετε το πάνω χέρι στην πραγματικότητά σας. Εμείς είμαστε και θα παραμείνουμε, ως το τέλος του Παιχνιδιού, υποστηρικτικές ενέργειες της Γης που πράττουμε πάντα κατά πώς εσείς θέλετε.
Δεχθείτε και απορρίψτε – το παιχνίδι του Δημιουργού
Ναι, όλες οι ενέργειες από το τραγούδι του Σύμπαντος έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες που τους αποδίδετε και σας λέμε να τις χρησιμοποιήσετε, ως ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να συνδιαλλαγείτε με την ανθρώπινη εμπειρία σας. Αν σας έφερε κάτι η ροή, δεχτείτε το ή απορρίψτε το… τόσο απλά. Μην εμπιστεύεστε κανέναν περισσότερο πέρα από τον εαυτό σας και την δική σας συνειδητότητα. Ναι, μπορεί εμείς να μπορούμε να δούμε την γενικότερη εικόνα του παζλ και να μπορούμε να είμαστε συνειδητοί σε περισσότερη γνώση από εσάς γιατί δεν έχουμε το πέπλο της λήθης, όμως, η ιδιότητά μας ως θεατές, δεν αλλάζει. Κατά την διεξαγωγή του Παιχνιδιού, δεν έχουμε την ιδιότητα του Δημιουργού… εσείς την έχετε και αυτό είναι το ανώτερο όλων. Να ξέρετε πως εσείς είσαστε εκείνοι που γράφουν το συμβόλαιο πλέον. Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να παραδίδουν τη δύναμη σε εμάς, ακριβώς επειδή είμαστε ενεργειακά όντα τα οποία, πολλές φορές, σας μιλάνε μέσα από όνειρα, σας δίνουμε σημάδια, σας ψιθυρίζουμε, σας αγγίζουμε, σας ανατριχιάζουμε. Ο ουσιαστικός μας ρόλος είναι εδώ για να σας καθρεφτίζουμε τα δυναμικά που εσείς έχετε – η καθοδήγηση, ήταν από πάντοτε συμπληρωματικός μας ρόλος, μέχρι να αναλάβετε εσείς τη δύναμή σας.
Περιμένουμε την καθοδήγησή σας
Σας λέμε αγαπητοί πως το επόμενο βήμα είναι να γίνετε ακόμη πιο συνειδητοί στην αφύπνισή σας και εσείς να είσαστε εκείνοι που θα μας δίνετε εντολές. Κι αν κάποιο από τα σημάδια που όντως έχουν έρθει από εμάς, φωτίζοντάς σας μια πραγματικότητα, να ρωτάτε πάντα την καρδιά σας αν εξυπηρετεί το πλάνο της ζωής σας. Αν όχι, απορρίψτε το. Να εμπιστευθείτε πλήρως τον εαυτό σας. Έχετε καταλάβει ότι η δική σας ελεύθερη βούληση και όχι η δική μας καθοδήγηση έχει φτάσει την ανθρωπότητα στην τελική ευθεία; Καθοδηγούμε βήμα-βήμα σε πλανήτες μη ελεύθερης βούλησης ή μερικής ελεύθερης βούλησης. Τα όντα σε αυτούς τους πλανήτες, απλά ακούν και πράττουν. Όταν ξεκινήσατε να αφυπνίζεστε, μοιάζατε με παιδάκια που αναζητούσαν το χέρι του γονιού για να τα καθοδηγήσει. Ήταν το πρώτο στάδιο και σας ζητάμε, με πολλή αγάπη, να βρείτε το θάρρος να μη μείνετε μόνο σε αυτό. Είναι αυτό που λέτε “ασφαλής κύκλος”. Εμείς πάντα θα σας δίνουμε καθοδήγηση σε οτιδήποτε ζητήσετε, με τρόπους που η ανθρώπινη αντίληψη θα πρέπει να αποκρυπτογραφεί. Όμως, αυτό που θα σας φέρει στο επόμενο βήμα, είναι να μην αναζητάτε την καθοδήγηση του Ουρανού αλλά να εμπιστευθείτε απόλυτα τον θεό που εσείς είσαστε και να δημιουργήσετε. Μπορείτε να προχωρήσετε και να κάνετε ακόμη πιο μεγαλειώδη πράγματα όταν αφήσετε το χέρι του γονιού. Να μας έχετε δίπλα σας ως συν-οδοιπόρους και να λέτε σε εμάς πού να στρίψουμε προκειμένου να μπορούμε να σας ακολουθήσουμε.
Είμαστε τα φώτα στο λεωφορείο σας
Έχετε διαβάσει κι από άλλες επικοινωνίες που έχουμε δώσει, την εικόνα ενός λεωφορείου που εσείς είσαστε ο οδηγός κι εμείς πάνω στο λεωφορείο. Γελώντας, σας φωνάζουμε: “Στρίψε δεξιά, στρίψε δεξιά!” Κι εσείς, πολλές φορές στρίβετε αριστερά ή πάτε ευθεία και ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια. Αυτό συνέβαινε όταν η ανθρωπότητα ξεκίνησε την δική της την αφύπνιση. Τώρα είσαστε στο ίδιο το λεωφορείο και εμείς θέλουμε να σας ρωτήσουμε: “Πού θέλετε να στρίψετε για να σας φωτίσουμε τον δρόμο;” Το Παιχνίδι είναι στην δική σας μεριά, πάρτε τη δύναμη ως δημιουργοί. Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι έχουν την τάση να ζητούν καθοδήγηση όταν δυσκολεύουν τα πράγματα και πάντα έρχεται. Ναι, αλλά αυτό δε σας πάει πέρα από τον ασφαλή σας κύκλο. Να αφουγκράζεστε οτιδήποτε αναδύεται στο παρόν σας. Τί δυναμικά έχουν έρθει μπροστά σας; Σας λέμε πως πλέον έχετε σκίσει τα συμβόλαιά σας και γράφετε από την αρχή νέα σελίδα κάθε μέρα. Αυτή είναι μια καινούρια ιδιότητα που έχει αρχίσει να λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Γη. Αισθάνεστε άβολα με τόση ελευθερία αλλά στην ουσία, απλά έχετε γίνει περισσότερο συνειδητοί της ελευθερίας που από την αρχή είχατε. Πολλές ψυχές γράφουν από την αρχή κάθε μέρα το συμβόλαιό τους, χωρίς να το έχουν καταλάβει.
Τα συμπτώματα της απόλυτης ελευθερίας
Σας ζητάμε να μην παίρνετε τίποτα προδιαγεγραμμένο και να τολμάτε να αρνείστε μια πραγματικότητα που δεν σας εξυπηρετεί. Ο Ανώτερος Εαυτός έχει μπει σε μια κατάσταση παύσης σε πολλούς από εσάς. Το πρώτο σύμπτωμα ενός ανθρώπου που έχει σκίσει το συμβόλαιό του και γράφει κάθε μέρα από την αρχή, είναι η αίσθηση πως δεν έχει καθοδήγηση, είναι μπερδεμένος ως προς τους στόχους του, δεν ξέρει τί να ζητήσει, τί να δεχθεί, τί να αλλάξει. Εκεί που μπορούσατε να υλοποιήσετε εύκολα, τώρα φαίνεται πως δεν λειτουργεί πλέον. Αυτές τις στιγμές, το Σύμπαν είναι σκυμμένο πάνω σας ενώ κρατάει την ανάσα του, ενώ εσείς λέτε: “Σύμπαν, αφού δε νιώθω καθοδήγηση, θα γράψω εγώ το συμβόλαιό μου”. Είναι η πρώτη φορά που κρατάτε συνειδητά την πένα και γράφετε αυτό που θέλετε.
Σας λέμε πως αυτό είναι ένα μεταβατικό στάδιο και σύντομα θα αρχίσετε να νιώθετε άνετα με αυτό. Κάθε συναίσθημα που νιώθετε, φέρνει μια αίσθηση κατεύθυνσης. Η ροή είναι εκείνη που αποκρυπτογραφεί το συμβόλαιο που γράφετε κάθε μέρα και σας ζητάμε να μην κρίνετε ένα αρνητικό – κατά τη δική σας αντίληψη – γεγονός, ως αποτέλεσμα “κακής” διαχείρισης. Αν η μέρα σας φέρνει δυσκολίες, να τις βλέπετε ως προκλήσεις και όχι ως αποτέλεσμα ενός συμβολαίου που δεν γράψατε καλά. Αλλοίμονο αν το Πνεύμα κρατούσε στις πίσω γραμμές τις ψυχές εκείνες που είναι τόσο γενναίες, ώστε να μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις. Κάποιοι πρέπει να κάνουν την αρχή και όταν συναντάτε δυσκολίες, να τις βλέπετε ως προνόμιο. Είσαστε από εκείνους που θα κρατήσουν την πόρτα για να περάσουν οι άλλοι. Να ξέρετε πως υλοποιείτε καταστάσεις που πάντα μπορείτε να ξεπεράσετε και όταν βρείτε τρόπους, να τους μεταλαμπαδεύσετε και σε άλλους θεούς.
Πολλές ανθρώπινες ζωές σε μια ενσάρκωση
Φυσικά η καθοδήγηση μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει, η ανθρώπινη βούληση είναι υπεράνω όλων. Όμως αναλογιστείτε: δε θα θέλατε να παίξετε αυτό το νέο παιχνίδι για πρώτη φορά και να δείτε τί μπορείτε να δημιουργήσετε; Δε θα ήταν υπέροχο να μπορείτε να χωρέσετε, μέσα σε μια ενσάρκωση, τόσες διαφορετικές ζωές και εμπειρίες που θα τις ζούσατε μέσα σε δέκα; Είναι η πρώτη φορά που μπορείτε να μην ακολουθήσετε τη ροή. Η ροή μεταφράζει τα δυναμικά σας, όχι απαραίτητα το βαθμό, καθώς μπορείτε να στοχεύετε ακόμη πιο ψηλά. Να χρησιμοποιείτε τη ροή ως έναν ανιχνευτή της ενέργειας, όπως ένα καράβι χρησιμοποιεί τον βυθομετρητή για να δει μέχρι πόσο κοντά μπορεί να πλησιάσει την ακτή. Και αν ο βυθομετρητής δείξει πως μέχρι εκεί μπορεί να προχωρήσει το καράβι, επιλέξτε να αλλάξετε την ίδια τη φύση του βυθού για να προχωρήσετε κι άλλο. Ακόμη κι αν οι καταστάσεις σας λένε πως δεν είναι δυνατό να ανθίσει αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε, γελάστε και υλοποιήστε το. Ο διττός κόσμος έχει μάθει να καθρεπτίζει τις ανθρώπινες δυνατότητες και όχι τις Συμπαντικές που έχετε μέσα σας. Αυτό όμως θα αλλάξει όσο εσείς αναλαμβάνετε τη δύναμή σας.
Δημιουργήστε τα καλούπια
Το Σύμπαν συγκρατεί την ανάσα του στο να πάρει ο δημιουργός την τελική δύναμή του. Αυτή είναι η ιδιότητα που θα σας φέρει στο τέρμα. Σας ζητάμε να μην κοιτάτε προς τα πάνω, αφήστε την καρδιά να συνδεθεί με το τραγούδι του Σύμπαντος και κοιτάξτε τί μπορείτε να αλλάξετε στη Γη. Πείτε: “Πώς μπορώ να αφήσω το δικό μου εντύπωμα στον πλανήτη;” Και αυτό, να το μοιραστείτε με άλλους, να σκουντήξετε κι άλλους δημιουργούς. Μοιάζει σα να είσαστε σε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής. Έχετε έτοιμα καλούπια και φτιάχνετε καταπληκτικά γλυκά. Έχετε ανακαλύψει νέες γεύσεις και έχετε μάθει να συνδυάζετε τέλεια τα υλικά. Τώρα σας ζητάμε να δημιουργήσετε και τα καλούπια. Άσχετα με το πόσοι θεοί συμμετέχουν στο δικό σας το συμβόλαιο, γράψτε την πραγματικότητα που εσείς θέλετε να υλοποιήσετε και κάντε το για τον εαυτό σας και μόνο. Να θυμάστε να σέβεστε τις άλλες ενέργειες των θεών που παίζουν μαζί σας και να ζητάτε μόνο για εσάς. Αν μια πραγματικότητα δε σας αρέσει, πείτε: “Δεν είναι για μένα, δεν επιθυμώ να το βιώσω”. Θα σας πει ο ανθρώπινος εαυτό σας: “Αυτό το γεγονός ήρθε με τη ροή, έχεις να μάθεις από αυτό, σου καθρεπτίζει το τάδε ή το τάδε”. Εσείς πείτε απλά: “Δεν είναι για μένα”. Λέτε πως το Σύμπαν δεν ακούει στην άρνηση. Αγαπητοί, η άρνηση έπαιξε έναν ρόλο στο να σας βοηθήσει να εστιαστείτε στο θετικό, αλλάζοντας το εντύπωμα των λέξεων. Ένας συνειδητός θεός που έχει επίγνωση της υλικής πραγματικότητας, δια της αφαιρέσεως, φτάνει στο να κρυσταλλωθεί μέσα του η απόλυτη πραγματικότητα που εμπεριέχει ακόμη και τον Ανώτερο Εαυτό και να ανακαλύψει ο ίδιος πως είναι μέρος της Συμφωνίας του Σύμπαντος.
Η συλλογικότητα μέσα από τον πόνο αλλάζει
Μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας μαθαίνει να ανοίγει την καρδιά του ακόμη με τον δύσκολο τρόπο και ενώνεται μέσα από γεγονότα που προκαλούν θλίψη, όπως είναι μια μαζική καταστροφή ή μια κατεύθυνση που επηρεάζει μεγάλη ομάδα ανθρώπων ή ένας ξαφνικός θάνατος μέσα σε μια οικογένεια. Σας λέμε πως με το να πάρετε τη δημιουργική σας δύναμη, θα αρχίσετε να αλλάζετε αυτό το εντύπωμα. Αλλάξτε την πραγματικότητά σας, είσαστε πολυδιαστασιακά όντα. Μέχρι στιγμής, σε κάθε σας βήμα, υλοποιούνταν δώδεκα εναλλακτικές πραγματικότητες που μπορούσατε να ακολουθήσετε σε κάθε δευτερόλεπτο. Τώρα έχετε δώδεκα χιλιάδες, επιλέγοντας να γράφετε ένα καινούριο συμβόλαιο κάθε μέρα. Δεν υπάρχει όριο στον δημιουργό του Σύμπαντος που είσαστε εσείς, δεν υπάρχει περιορισμός στο Πνεύμα. Η αντίληψή σας για τον υλικό κόσμο είναι εκείνο που σας χωρίζει από το επόμενο βήμα του να γράφετε ένα νέο συμβόλαιο κάθε μέρα.
Αγάπη απέναντι στη δράση
Πολλές φορές, η ίδια ενέργεια έρχεται μέσα από διαφορετικές καταστάσεις, προκειμένου να καθαρίσει εντυπώματα ή συμπεριφορές γενεών ολόκληρων ή να δείξει το Σύμπαν πως εδώ υπάρχει μια θαυμάσια ευκαιρία για συλλογική ανύψωση και συνεργασία. Δεν είναι τυχαίο που ολόκληρη η περιοχή της Ευρώπης έχει να συνδιαλλαγεί με την χώρα που ονομάζετε Γερμανία. Για τρίτη φορά, η χώρα αυτή προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο επηρεάζοντας ολόκληρο τον πλανήτη, προκειμένου να καθαριστούν και οι τρεις αυτές ενεργειακές καταστάσεις. Και τις τρείς φορές, η Γερμανία βοήθησε την ανθρωπότητα να τρέξει πολλά χιλιόμετρα, δείχνοντας παράλληλα την δική της ανάγκη να απελευθερώσει το δικό της εντύπωμα που επαναλαμβάνεται στην ιστορία. Ο θεός που έπαιξε τον ρόλο του Χίτλερ, βοήθησε στο να δημιουργήσει επιλογές στους ανθρώπους, που με την σειρά τους, έτρεξαν πολύ πέραν της προκαθορισμένης διαδρομής. Το καθρέφτισμα των επιλογών υπάρχει και στον παρόντα χρόνο σας, μόνο που τώρα η ανθρωπότητα έχει ξυπνήσει και έχει καταλάβει τη δύναμή της. Οι επιπτώσεις του καθρεπτίσματος αφορούν τον υλικό σας κόσμο, ενώ ο δημιουργός μέσα σας είναι μεγαλειώδης. Καθρεπτίσματα επιλογών δημιουργούνται σε όλους τους θεούς που συμμετέχουν στο Παιχνίδι. Μπορείτε να πάρετε αυτή την αντανάκλαση και να την μετατρέψετε σε αγάπη; Να στείλετε αγάπη στην χώρα της Γερμανίας, στην Ευρώπη, σε όλους τους ηγέτες και στο πολιτικό σύστημα της Γης; Όλο αυτό το σύστημα που έχει δημιουργηθεί στη Γη, είναι παιχνίδι μέσα στο Παιχνίδι. Στείλτε διάφανη αγάπη για το ανώτερο καλό. Η αντίδραση απέναντι στη δράση, φέρνει αποτελέσματα στην ύλη. Η αγάπη απέναντι στην δράση, υλοποιεί το Πνεύμα στη Γη. Στείλτε αγάπη απέναντι σε αυτό που σας δυσκολεύει, χρησιμοποιήστε την επίφυσή σας για να στείλετε συνειδητό φως της Εστίας και αμέσως θα ξέρετε αν είναι κάτι που πρέπει να απελευθερώσετε στον παρόντα χρόνο σας ή να εμπλακείτε και να το αλλάξετε. Θα καταλαβαίνετε αν είναι να αρνηθείτε μια πραγματικότητα ή να καταπιαστείτε με αυτή για να προσκομίσετε εμπειρίες και συμπεράσματα και να τα μοιραστείτε με τους άλλους.
Είμαστε εδώ για να σας φωτίσουμε τις επιλογές σας, είμαστε τα φώτα του λεωφορείου σας. Φέρτε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Σε ό,τι δεν καταλαβαίνετε ή δεν μπορείτε να αποφασίσετε, στείλτε φως αγάπης και γρήγορα θα αναδυθεί στο παρόν σας ως επιλογή που μπορείτε να δεχθείτε ή να απορρίψετε. Να ξέρετε πως δημιουργείτε κι εσείς οι ίδιοι επιλογές στους ανθρώπους και όταν φωτίζετε με αγάπη τις δικές σας επιλογές, τα μηνύματα που στέλνετε προς τα έξω είναι ξάστερα. Τιμήστε τις επιλογές σας και μη σκέφτεστε τί αφήνετε πίσω σας. Εκεί που μια δουλειά σας αφήνει ή την αφήνετε, μια άλλη αμέσως αναδύεται. Η αντίληψή σας είναι εκείνη που σας περιορίζει στο να δείτε τα χιλιάδες δυναμικά που έχετε ανά πάσα στιγμή. Σύντομα, η ίδια η υπέρβαση θα γίνει ένας νέος ασφαλής κύκλος που θα καλεστείτε να αφήσετε ξανά και ξανά. Αυτό θα σας κάνει να τρέξετε στο μονοπάτι σας, να καταρρίψετε πραγματικότητες, να υλοποιείτε άλλες και να απολαμβάνετε τη διαδρομή.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί… Espavo!
Είμαστε το τραγούδι του Σύμπαντος που ακούει στο όνομα γκρουπ.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου