Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Δείτε τις δυνατότητες του HAARP!Πρωτοφανές τείχος άμμου χτύπησε την Αυστραλία! (βιντεο)

Τον περασμένο Γενάρη δημοσιεύσαμε αυτή την είδηση με το 'παράξενο' και 'πρωτόγνωρο' φαινόμενο που σημειώθηκε στην Αυστραλία. Σήμερα συμπλώνουμε τη δημοσίευση με ένα πολύ ένδιαφέρον βίντεο σχετικά με το φαινόμενο και τις δυνατότητες του HAARP. Κάπως έτσι γίνεται και η συνεχής μεταφόρα σκόνης από την Αφρική και προς τα δικά μας μέρη, κάτι που κοντεύει να γίνει καθημερινό πλέον.
Ένα τεράστιο τείχος σκόνης έχει χτυπήσει μέρος της Αυστραλίας καθώς οι κάτοικοι προετοιμάζονται για ένα τροπικό κυκλώνα...


Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι τεράστιες εκτάσεις κόκκινης άμμου και σκόνης μεταφέρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους στον Ινδικό Ωκεανό.





















Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις δραματικές καιρικές συνθήκες που πολιορκούν τη χώρα τις τελευταίες εβδομάδς, τις φοβερές πυρκαγιές μετά τις πρωτοφανείς υψηλές θερμοκρασίες και τους ισχυροίύς ανέμους που κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της νοτιοανατολικής.

Τέτοιες θύελλες είναι σπάνιες, είπαν οι ειδικοί. Συμβαίνουν μόνο μία φορά ή δύο φορές το χρόνο, αν όχι καθόλου.

Ο δραματικό καιρός αναμένεται να συνεχιστεί και οι τοπικοί μετεωρολόγοι προειδοποίησαν για θύελλες και οι εξορυκτικές δραστηριότητες πετρελαίου ετοιμάζονται να κλείσουν, όταν φτάσει ο κυκλώνας.

Προβλέπεται επίσης να εκκενώσουν την περιοχή από τους εκεί εργαζόμενους.

Τον τελευταίο καιρό όλο 'πρωτιές' βλέπουμε ανά τον κόσμο σε φυσικές καταστροφές....HAARP κανείς;


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου