Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ανάθεμά σας!


Υπανάπτυκτοι ψοφηφόροι του ΛΑΟΣ, ανάθεμά σας!
Υπάρχουν μεταξύ μας κάποιες δεκάδες χιλιάδες "άνθρωποι" οι οποίοι στις περασμένες εκλογές ψήφισαν το ακροδεξιό ΛΑΟΣ και έστειλαν στη Βουλή φυντάνια σαν τον πλεύρη, το μπουμπούκο και τον καρατζαφέρη με την ιδιότητα του "πολιτικού αρχηγού".

Οι άνθρωποι αυτοί, επαναλαμβάνω, δεν είναι τίποτε εξωγήινοι, είναι φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, συνέλληνες, είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Ανάθεμα σε μας λοιπόν, που αφήσαμε να μας κυβερνά ο καρατζαφέρης και τα βλαστάρια των "δημοκρατικών" μορφωμάτων τύπου Εθνικό Μέτωπο και δηλωμένοι νεοναζί όπως ο πατέρας Πλεύρης. Μας κυβερνάνε οι ακροδεξιοί, οι μισαλλόδοξοι, οι ρατσιστές, το καταλάβατε, μικρονοικοί τους ψηφοφόροι;
Χάρη σε σας (εμάς!) βγαίνει ο καρατζαφέρης από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και έχει το θράσος να τσιτάρει Καβάφη μπροστά στις κάμερες, όλος ύφος, και το παίζει επαναστάτης, αντιρρησίας, αρνητής, ήρωας! Ποιός; Ο αρχηγός του μπουμπούκου! Ο σφίχτης καναλάρχης!
Δεν τα βάζω με τον καρατζαφέρη, αυτός είναι ο ορισμός του οπορτουνιστή, βρίσκει και τα κάνει. Με σένα που τον ψήφισες, όρθιο ζώον, τα βάζω, που εξαιτίας σου αναγκάζομαι να τον ανεχτώ.
Αλλη φορά μείνε σπίτι σου και συνέχισε να παίζεις το πουλάκι σου, μακριά από τις κάλπες! Ανάθεμά σε, υπανάπτυκτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου