Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η ραδιενέργεια θα κτυπήσει βαθειά τους χρήστες λαμπτήρων “οικονομίας”!

Σε κείμενο 50 σελίδων που το στηρίζουν περίπου 250 επιστημονικές εργασίες(!) το οποίο για να το γράψω δούλεψα πάνω από έξι μήνες, μπορείτε να διαπιστώσετε (προς όφελος τής υγείας σας και τής οικογένειάς σας) ότι η σημαντικότερη και μοναδική άμυνα τού οργανισμού απέναντι στη ραδιενέργεια είναι η  ορμόνη μελατονίνη. Ωστόσο, οι λάμπες οικονομίας τρελαίνουν (κυριολεκτικά) την επίφυση και αυτή στη συνέχεια “αναγκάζεται” να λειτουργήσει τη νύχτα από το τεχνητό άρρωστο φως τους σαν να είναι ημέρα, αναποδογυρίζοντας το βιολογικό κύκλο της και μην επιτρέποντας την έκκριση μελατονίνης τη νύχτα!..

Αυτό έχει πολλά δυσμενή επακόλουθα. Μεταξύ άλλων συμβαίνει οι χρήστες των “οικονομικών” λαμπτήρων να στερούνται τής μελατονίνης για την οποία εκατοντάδες εργασίες έχουν δείξει ότι αποτελεί ισχυρότατη προστασία απέναντι στην ιονισμένη ακτινοβολία. Σημειώστε ότι η μελατονίνη συνιστάται από επιστήμονες να λαμβάνεται ακόμα και από αστροναύτες(!) ως άμυνα απέναντι στις θανατηφόρες ραδιενεργές ακτινοβολίες που σαρώνουν τον εξωδιαστημικό χώρο!
Η κατάληξη θα είναι το ραδιενεργό νέφος που τυλίγει σιγά – σιγά τη Γη να πλήξει βαριά όσους δεν έχουν μελατονίνη στον οργανισμό τους! Αυτό το απίστευτο, τραγικό και εγκληματικό γεγονός συμβαίνει με τις λάμπες “εξοικονόμησης” τα  LED και κάθε πηγή τεχνητού φωτός με έντονο φάσμα στο μπλε!
Θα μείνετε έκπληκτοι με το επίπεδο τής ανευθυνότητας και ασχετοσύνης τής Κομισιόν, τής επιστημονικής της επιτροπής, των κυβερνήσεων των 27 κρατών – μελών, των πολιτικών κομμάτων και περιβαλλοντικών οργανώσεων που συμμετέχουν σε επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος τής υγείας στερώντας από τον οργανισμό μας τη μελατονίνη με την επιβολή των “οικονομικών”, στο όνομα μιας γελοίας (από την άποψη τής λογικής) και αμφιλεγόμενης (από την άποψη τής στατιστικής) εξοικονόμησης ενέργειας.
Θυμηθείτε ότι η μελατονίνη (όχι μελανοψίνη)  αποτελεί ασπίδα όχι μόνο για τη ραδιενέργεια, αλλά για πλήθος ασθενειών από τον καρκίνο έως το απλό κρυολόγημα!
Από εδώ κατεβάζετε δωρεάν(!) το σχετικό κείμενο:
http://light1and2life.wordpress.com/2011/04/06/η-ραδιενέργεια-θα-εξοντώσει-τους-χρήσ/ 
Φιλικά
Χρήστος Μουσουλιώτης

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου