Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Το τέλος των φόβων μας

Είναι ένα παιδάκι, που στα πλαίσια μιας θεραπευτικής αγωγής για καρκίνο, έχει χάσει τα μαλιά του. Έρχεται η γιατρός λοιπόν και χαχανίζοντας του προβάρει μία περούκα. Το παιδάκι την κοιτάει με απόγνωση, φόβο, απορία, αλλά και ειλικρίνεια...

Σε μία ομιλία του της 13 Μαρτίου 2012 στο Βερολίνο μιλάει ένας γερμανός καθηγητής ο δρ. Mathias Rath (Ματίας Ρατ). Λέει για τον παππού του που πολέμησε για τον Κάιζερ στην Ιταλία, λέει για τον πατέρα του που πολέμησε για τον Χίτλερ στην Γαλλία, στη Βόρεια Αφρική και στη Ρωσία. Αυτοί οι άνθρωποι πίστευαν ότι πολεμούσαν για την Γερμανία, για έναν καλύτερο κόσμο. Στην πραγματικότητα, κατά τον καθηγητή, ήταν οι δύο προηγούμενες απόπειρες, μιας σπείρας ανθρώπων, να κατακτήσουν τον κόσμο. Η σπείρα αποτελείται από το καρτέλ των πολυεθνικών εταιριών, που λειτουργούν σε τομείς όπως η χημική βιομηχανία, η φαρμακοβιομηχανία και ενδεχομένως και σε άλλους τομείς, όπως ο τραπεζικός.


Σε αυτή του την ομιλία ο καθηγητής μιλάει ότι τώρα το όπλο είναι το ευρώ, το οποίο επιφέρει το θάνατο στις οικονομίες του ευρωπαϊκού Νότου, και όσο εμείς δεν ενεργοποιούμαστε σαν πολίτες, αυτό πάει να γίνει. Κλείνοντας ο καθηγητής μιλάει για μία νέα εποχή, όπου με εφαρμογή φυσικών μεθόδων θεραπείας, χτίζουμε έναν εκπληκτικό «Κόσμο Χωρίς Ασθένειες», όπου θα αφήσουμε στο παρελθόν καρκίνο, αρτηριοσκλήρωση που οδηγεί σε εγκεφαλικά και εμφράγματα, υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια, διαβήτης, οστεοπώρωση, άσθμα, ασθένειες ανοσολογικής ανεπάρκειας, αλτσχάιμερ, πάρκινσον, άνοια κ.α.


Όλα αυτά ξεκινάνε όταν αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι φερόμενοι ως μέρος της λύσης είναι στην πραγματικότητα μέρος του προβλήματος, όπως οι φαρμακοβιομηχανίες, όπως οι πολιτικές μαριονέτες που κυβερνάνε, και αποφασίσουμε ο καθένας με τον τρόπο του να δράσει, ξεπερνώντας τον φόβο του.


Η ομιλία βρίσκεται στο
http://www.youtube.com/watch?v=pJ5CfJ9cYPc
και στο
http://www.dailymotion.com/video/xq030f_dr-rath-berlin-2012_news


Ερευνώντας το έργο του καθηγητή, είδαμε ότι εδώ και 25 χρόνια ασχολείται με τη θεραπεία του καρκίνου και άλλων ασθενειών, συστήνοντας ένα ερευνητικό ινστιτούτο http://www4.dr-rath-foundation.org/index.html στο οποίο εξηγείται η θεωρία του, σύμφωνα με την οποία πλήθος ασθενειών ξεκινάνε από το ότι δεν έχουμε υγεία στα μικροσκοπικά μας κύταρα, λόγω μη επαρκούς φυσικής διατροφής. Τα βιβλία του μπορούν να αγοραστούν, αλλά μπορούν επίσης απευθείας να διαβαστούν μέσω ίντερνετ. Ενδεικτικά διαβάσαμε το βιβλίο “Victory over cancer” (Νίκη επί του καρκίνου), το οποίο είναι ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα, στα Αγγλικά:
http://www.victory-over-cancer.org/book/index.html


Επιγραμματικά τι λέει: Απευθύνεται στον απλό αναγνώστη και εξηγεί με πολύ απλό τρόπο τα παρακάτω θέματα:
1. Ο καρκίνος υποτίθεται ότι είναι θανατηφόρα ασθένεια, αν και υπάρχει απλή θεραπεία, με απώτερο σκοπό να ωφεληθούν οι φαρμακοβιομηχανίες που πουλάνε θανατηφόρα παρασκευάσματα, που ο ασθενής δεν θα έπαιρνε, και εγχειρήσεις που δεν θα έκανε, εάν η ασθένεια δεν πίστευε ότι ήταν θανατηφόρα.
2. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία δεν σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύταρα, αλλά όλα τα κύταρα, συνεπώς και τον ανθρώπινο οργανισμό.
3. Πολλά φαρμακευτικά παρασκευάσματα κατά του καρκίνου, είναι τα ίδια καρκινογόνα.
4. Πως είναι το καρκινικό κύταρο, και πως χρησιμοποιεί ένζυμα που διασπούν το κολλαγόνο.
5. Πως υγιή κύταρα ταξιδεύουν στο σώμα: Οι περιπτώσεις της ωορηξίας, των λευκών αιμοσφαιρίων, του θηλασμού.
6. Γιατί ο καρκίνος είναι μία τόσο ραγδαία ασθένεια, γιατί επιλεκτικά χτυπάει κάποια συγκεκριμένα όργανα, σε κάποιες ηλικίες. Η περίπτωση της λευχαιμίας. Πως γίνεται η μετάσταση.
7. Θεραπεία με φυσικό τρόπο: Αντιστρέφοντας την καρκινική διαδικασία με χρήση της λυσίνης (απαραίτητου αμινοξέως, που είναι βασικό δομικό συστατικό όλων των πρωτεϊνών) και της βιταμίνης C.
8. Πειραματική επαλήθευση. Άνθρωποι που δοκιμάσαν τη θεραπεία. Η αντίδραση των φαρμακευτικών εταιρειών.
9. Πρόσθετα φυσικά διατροφικά στοιχεία που βελτιώνουν περαιτέρω την κατάσταση με συνεργία μεταξύ τους.
10. Πρόσθετες πληροφορίες για την αποτροπή της αγγειογέννησης (που επιτρέπει στα καρκινικά κύταρα να τρέφονται) και για την επίτευξη της απόπτωσης (φυσικός θάνατος των καρκινικών κυτάρων).
11. Επιστημονικές αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου, με χρήση φυσικών θρεπτικών συστατικών.


Το τέλος των φόβων μας περνάει, αποφασίζοντας να δράσουμε, να πειραματιστούμε, να αλλάξουμε, να περιπλανηθούμε σε άγνωστους δρόμους, ακόμα και αν πρέπει να αναθεωρήσουμε τα πάντα, διότι ο φόβος ξεπερνιέται με τη γνώση.

Αναρτήθηκε από Κοπανάκης Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου