Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Εμπλοκή με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

Η S&P απειλεί να βάλει την Ελλάδα σε καθεστώς χρεοκοπιας Νομοτεχνική εμπλοκή προκύπτει με τις ρήτρες συλλογικής δράσης (collective action clauses -CACs) που θα ενεργοποιήσει η Ελλάδα σε περίπτωση που το PSI δεν συγκεντρώσει την απαιτούμενη συμμετοχή, καθώς ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s ξεκαθάρισε σήμερα πως η αναδρομική ισχύς των CACs συνιστά απευθείας αξιολόγηση χρεοστασίου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ: Η εικόνα με την ελληνική σημαία και τα λόγια του Κολοκοτρώνη

Μια εικόνα με την ελληνική σημαία και «χαραγμένα» τα λόγια του Κολοκοτρώνη έχει κοινοποιηθεί στο Facebook από αρκετούς συμπατριώτες μας τις τελευταίες ώρες.

«Οι μνημονιακοί υπουργοί πηδούν από το καράβι για να σωθούν»


Σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις παραιτήσεις υπουργούν από την κυβέρνηση Παπαδήμου το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

χρεωκοπια! τη???????????

τελικα ποιον προσπαθουν να σωσουν τον λαο οι τις τραπεζες?????????

Δείτε Καρέ – Καρέ Τον Τραυματισμό Διαδηλωτή Από Άνδρα Των ΜΑΤ!


Δείτε πως ο διαδηλωτής τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε από άνδρες των ΜΑΤ που τον χτύπησαν στο κεφάλι….

ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ"..

Προφανώς η έλευσή τους σχετίζεται με την ανακοίνωση......

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία άφιξης "γερμανών αστυνομικών"!


Το πρωί κυκλοφόρησε η παρακάτω απίστευτη πληροφορία :

Ανάθεμά σας!


Υπανάπτυκτοι ψοφηφόροι του ΛΑΟΣ, ανάθεμά σας!
Υπάρχουν μεταξύ μας κάποιες δεκάδες χιλιάδες "άνθρωποι" οι οποίοι στις περασμένες εκλογές ψήφισαν το ακροδεξιό ΛΑΟΣ και έστειλαν στη Βουλή φυντάνια σαν τον πλεύρη, το μπουμπούκο και τον καρατζαφέρη με την ιδιότητα του "πολιτικού αρχηγού".

Ωραίες ιδέες! Γιατί δεν τις εφαρμόζουμε kι εμείς;


Διάβασα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., πήγε στο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (της οποίας, νομίζω, επίσης είναι πρόεδρος) στην εξωτική Κόστα Ρίκα.

«Ντου» στην Ήπειρο για τον Β. Παλαιοκώστα


Ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας έχει εγκατασταθεί τις τελευταίες μέρες στα Γιάννενα με μία και μόνο αποστολή: τον εντοπισμό του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Πρώτα υπογραφή και μετά φυλακή οι πολιτικoί! Δήλωση-βόμβα από "παπαδημικό"


Πρώτα τους βάζουν να υπογράψουν και να πάρουν την ευθύνη της καταστροφής και μετά θα τους βάλουν και φυλακή: Με μια δήλωση-βόμβα στην οποία αναφέρεται ευθέως σε ποινικές ευθύνες όσων οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή δεινή κατάσταση ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Σταυρόπουλος δείχνει την πολιτική γραμμή που προτίθενται να ακολουθήσουν οι τροϊκανοί.

Γ.Καρατζαφέρης: "Δεν ψηφίζω το μνημόνιο αλλά το στηρίζω με τους υπουργούς μας"!


Εκτεθειμένη αφήνει τη ΝΔ και τον Α.Σαμαρά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, δηλώνοντας ότι "Δεν θα ψηφίσει τα μέτρα όταν έρθουν στη Βουλή".

Στη διάθεση του πρωθυπουργού οι παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην κυβέρνηση...

Δείτε αποκαλυπτικό video των προθέσεων Σόιμπλε για την Ελλάδα

                                                                                 Πρόκειται για ένα video που κατέγραψε κάμερα στα παρασκήνια του Eurogroup και έκανε πάταγο από τη στιγμή που ανέβηκε στο YouTube.Το θέμα πήρε γρήγορα τεράστιες διαστάσεις και όταν σήμερα το πρωί δημοσιογράφοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον Σόιμπλε, εκείνος ταμπουρώθηκε πίσω από σχόλια πως ''επρόκειτο για ιδιωτική συνομιλία''.

Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς!


Την Ελλάδα υπερασπίζεται ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Γκάντ Λέρνερ, ασκώντας δριμεία κριτική στις νέες απαιτήσεις του!!!!!!!!

Επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος! δειτε φωτογραφιες!


Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη επεισόδια, μεταξύ ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Μιχελάκης: Δεν πουλάμε τη χώρα!


Χοντρός καβγάς ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα στον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη και τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη, που θέλει επιστροφή στη δραχμή, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Ant1.

Παραιτήθηκαν Καζάκης - Κακλαμάνος από τον 9,89

Την παραίτησή τους από τον ραδιοφωνικό σταθμό 9,89 γνωστοποίησαν πριν λίγο on air ο Μάνος Κακλαμάνος και ο Δημήτρης Καζάκης.

Ο πύργος της... μίζας

Η φωτογραφία που κάνει θραύση!!!!!









Η «Νέα Φιλική Εταιρεία» από 8.500 Έλληνες του εξωτερικού


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οργάνωση 8.500 Ελλήνων του εξωτερικού ιδρύθηκε πρόσφατα με το όνομα "Νέα Φιλική Εταιρεία" και αρχίζει να αποκτά δράση με παρεμβάσεις, μέχρι στγμής, μέσω του διαδικτύου.
Τα μέλη της οργάνωσης φέρονται να είναι Έλληνες κάτοικοι χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν.
Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και διαδόθηκε ευρύτατα μία ανοιχτή επιστολή την οποία η οργάνωση απευθύνει προς την καγκελάριο Merkel.
Διαβάστε την:

Την Κυριακή Θεοδωράκης Γλέζος με το λαό στο Σύνταγμα!

ΕΝΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
10-2-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Άστεγος νεκρός έξω από νοσοκομείο της Πάτρας


Άστεγος και άτομο με ειδικές ανάγκες ήταν ο ηλικιωμένος που βρέθηκε σήμερα νεκρός, έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται.........

Ηράκλειο .. Μια γυναίκα που συγκίνησε ένα ολόκληρο σχολείο!


Μία ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή των Μεσαμπελιών, στο Ηράκλειο. Πήγε στο κτίριο του 7ου Γυμνασίου και προσφέρθηκε να πληρώσει το κολατσιό όλων των παιδιών!!!!!!!

H οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής (Βίντεο)

Δείτε τι έγινε στην Αργεντινή. Τελικά όμως εδιώξε το ΔΝΤ και σώθηκε...

Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής


108 βουλευτές του Κινήματος, μεταξύ των οποίων και ο Γ. Παπανδρέου, ζητούν να εξεταστεί το θέμα των στατιστικών στοιχείων σχετικά με το έλλειμμα του 2009
Πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής -με αβέβαιο ωστόσο το?μέλλον της εξαιτίας διαφωνίας της ΝΔ- για το θέμα των στατιστικών στοιχείων σχετικά με το έλλειμμα του 2009 κατέθεσε χθες στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ.