Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Αληθινή Πράξη Αντίστασης: Μην πληρώνεις τους φόρους σου!

Ξεχάστε τις διαδηλώσεις, τα συλλαλητήρια, τις 24ωρες και 48ωρες απεργίες, τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τις πορείες που καταλήγουν, στην καλύτερη περίπτωση, στην επίδοση κάποιου ψηφίσματος στους αρμόδιους φορείς και στη χειρότερη, σε σκηνές βίας και βανδαλισμών.

Καταστρέφουν οι λίγοι – πρέπει να φεύγουν από τους πολλούς

Ποια είναι η κύρια παραγωγική δύναμη μιας χώρας; η μηχανή ανάπτυξή της; Η απάντηση απλή: ο εργαζόμενος άνθρωπος με τα ταλέντα, την εργατικότητα, το δυναμισμό και την ελπίδα του!

Μπορεί ένα σατανικό σχέδιο να ακυρωθεί αν γίνει εγκαίρως γνωστό;

Πρόβλεψη του τρέχοντος Ελληνικού συντάγματος:

Μ.Φρέϊζερ: "Σε πόλεμο με την Κίνα αποσκοπούν οι ΗΠΑ για να ψαλιδίσουν την ισχύ της"


"Σε σύρραξη με την Κϊνα αποσκοπούν οι ΗΠΑ με την πολιτική που ακολουθούν" υποστήριξε σε διάλεξη που έδωσε στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης ο φιλελεύθερος πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας Μάλκολμ Φρέιζερ, τονίζοντας μάλιστα ότι «σε περίπτωση σύρραξης, ορισμένα τμήματα της Αυστραλίας διατρέχουν τον κίνδυνο να πληγούν από πυρηνικές επιθέσεις». 

Το τέλος του φόβου ΙΙ The end of fear II ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕ !!!!!!!!!!!!


Με χρήματα της Ε.Ε. τα τουρκικά σίριαλ

Δίνονται για άλλους σκοπούς..

Ρωσική κίνηση "ματ" στο Αιγαίο υπέρ Ελλάδος! Απέρριψε τις τουρκικές NOTAM για τα νησιά

Με μία απλή αλλά πολύ έξυπνη κίνηση η Ρωσία έστειλε σαφές προειδοποιητικό μήνυμα στην Τουρκία σε ότι αφορά τις συνεχείς ΝΟΤΑΜ και NAVTEX που εκδίδει η Άγκυρα περί δήθεν παραβιάσεων των Συνθηκών του 1914 και του 1923, από την Ελλάδα με την στρατικοποίηση των νησιών του Α.Αιγαίου.

Η συνωμοσία των Μάγια (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Αρχαία μνημεία ευθυγραμμισμένα ακριβώς με τα ουράνια φαινόμενα, ιστορία γραμμένη στην πέτρα τιμώντας απόκοσμους άρχοντες, κι ένα ημερολόγιο που προβλέπει με ακρίβεια αλλαγές στο γήινο άξονα κάθε 26.000 χρόνια.

Pravda > "Oι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους..."

Άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της ”Pravda” προειδοποιούσε ήδη από τον Απρίλιο του 2011 πως η Αν. Μεσόγειος θα συγκλονιστεί από έναν πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας.