Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πρέπει να φτιάξουν μια Barbie χωρίς μαλλιά,ώστε κάθε μικρό κορίτσι που πολεμά τον καρκίνο,να νιώθει όμορφη.Να συνοδεύεται από ένα μαντήλι για το κεφάλι,και τα έσοδα απ'τις πωλήσεις,να δωρηθούν σε ιδρύματα καταπολέμομησης του καρκίνου.Αν συμφωνείτε,αναδημοσιεύστε το..


http://www.youtube.com/watch?v=AKvXrUlaRAQ&feature=youtu.be&noredirect=1
Αιχμές από το BBC για τους παιδόφιλους - ανάπηρους

Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2012/01/bbc.html#ixzz1j8JGoe47



Ιδιαίτερα αιχμηρό είναι το βρετανικό δίκτυο BBC στην ανταπόκρισή του σχετικά με το θέμα, που προέκυψε από το νομοσχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης, όπου πυρομανείς και παιδόφιλοι χαρακτηρίζονται ανάπηροι.Όπως μεταδίδει, το σχέδιο αυτό σήμανε καμπανάκι στις ευπαθείς ομάδες της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως στις ομάδες αναπήρων, που όπως λέει χαρακτηριστικά, φοβούνται πλέον ότι θα υπονομευθούν τα δικά τους επιδόματα.

Μιλώντας στο BBC, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γιάννης Βαρδακαστάνης ανέφερε πως ο νέος κώδικας θα μπορούσε να απλοποιήσει τον ορισμό της αναπηρίας, περιορίζοντάς τον μόνο σε ιατρική κατάσταση. Πάντως, όπως είπε χαρακτηριστικά «αναπηρία υπάρχει, όταν η κοινωνία δε δίνει αυτό, που χρειάζεσαι, ώστε να είσαι ισότιμος με τους άλλους. Θέλουμε την ελληνική κυβέρνηση πραγματικά να προστατεύει τις ευπαθείς ομάδες από τη φτώχεια, την απόρριψη και τη διάκριση».

Την ίδια ώρα, το βρετανικό δίκτυο αναφέρει πως ένας τυφλός και άνεργος στην Ελλάδα δικαιούται 700 ευρώ τον μήνα ως επίδομα αναπηρίας, ενώ ένας τυφλός εργαζόμενος δικαιούται 360 ευρώ. Το ελληνικό κράτος είναι υπερχρεωμένο και η κυβέρνηση έχει σαφείς εντολές από την Ε.Ε και το ΔΝΤ να μειώσει δραστικά τις δαπάνες.

«Το δεύτερο σχέδιο διάσωσης απαιτεί μέτρα λιτότητας. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη πίεση προς τις ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως εκείνες που βασίζονται σε κοινωνικά επιδόματα», σχολιάζει το BBC.http://www.newsbeast.gr

Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2012/01/bbc.html#ixzz1j8JRYMtv