Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ MAΣΟΝΙΚΟΥ ZEITGEIST~ΞΥΠΝΑΤΕ~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΕΙΧAΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΖΕΙΤGEIST...

ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ!


Συγγραφέας σε εκπομπή του BBC: “Βάλτε Bar-Code σε κάθε άνθρωπο που γεννιέται”

Δείγμα της απίθανης νοοτροπίας που έχουν όσοι είναι ‘κολλημένοι’ με την «καταστροφική υπερθέρμανση του πλανήτη», έδωσε η συγγραφέας Elizabeth Moon σε άρθρο της στο BBC στο οποίο υποστηρίζει ότι στο κάθε άτομο θα πρέπει να εμφυτεύεται χωρίς τη θέλησή του, ένα μικροτσίπ κατά τη γέννησή του, έτσι ώστε «η ανωνυμία να είναι αδύνατη».

Ρωσία προς τρόϊκα: "Αν δεν θέλετε παγκόσμια κατάρρευση προστατέψτε την Ελλάδα"

Καμπανάκι" κτύπησε στην τρόϊκα η Μόσχα πριν από λίγο αναφορικά με την Ελλάδα και σε συνέντευξη ποιυ παραχώρησε ο επικεφαλής του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών της

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ 2012 και μετά. Σε 60 ημέρες η άφιξη του μεσσία τους;


Μετά από άδεια που πήρα, παραθέτω κάτι που βρήκα ψάχνοντας σε εβραϊκό site για τα επερχόμενα. Για να μην παρεξηγηθώ, λέω ότι προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, απλώς παραθέτω τι βρήκα και φυσικά δεν ενστερνίζομαι αυτά που λένε οι Εβραίοι και τα κείμενά τους.

ΗΠΑ: Η αστυνομία θα χρησιμοποιεί ένοπλα Drones κατά των πολιτών

Πρώτα μας βομβαρδίζουν με την είδηση ​​ότι 30.000 drones (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) θα κατασκοπεύουν τους Αμερικάνους πολίτες στο εσωτερικό της χώρας και μέσα σε λίγες εβδομάδες η ατζέντα έχει ήδη προχωρήσει στο να είναι εξοπλισμένα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη με μη θανατηφόρα όπλα.