Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ολόκληρο το non-paper της Τρόικα με το οποίο ζητά κατάργηση του πενθημέρου

Για δυσμενείς αλλαγές στα εργασιακά πιέζει η Τρόικα, γεγονός που αποδεικνύεται από το non-paper που έστειλε
στο υπουργείο Οικονομικών και Εργασίας.

Τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης εορτάζει την σφαγή των Ελλήνων το 1922

Απίστευτη πρόκληση συνιστά η δημοσίευση από την εφημερίδα Μπιρλίκ η οποία διατηρεί στενούς δεσμούς με το τουρκικό προξενείο, άρθρου για την επέτειο της νίκης των Κεμαλικών στρατευμάτων έναντι των Ελλήνων το 1922 μαζί με την δημοσίευση της επίσημης αφίσας του τουρκικού Γενικού Επιτελείου για αυτή την επέτειο.

Μηνιαίο επίδομα 500 ευρώ για να αφήσουν τα ελληνικά σχολεία οι Έλληνες μουσουλμάνοι!

Τη δημιουργία ενός κρυφού Ισλάμ στη Θράκη επιθυμεί η Αγκυρα, στέλνοντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ για οργανώσει το σχέδιο για το κρυφό σχολείο του παρα-Ισλάμ.

Σε κατάσταση επιφυλακής περνούν οι ΕΕΔ - ΝΟΤΑΜ και TCG Çeșme προκαλούν κρίση


Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής τίθενται οι Ένοπλες Δυνάμεις καθώς η Τουρκία έχει αρχίσει α "ξύνεται πάλι στην γκλίίτσα του τσομπάνη", όπως λέει και η λαϊκή παροιμία. Με δύο κινήσεις που έχουν δημιουργήσει βαθύ προβληματισμό - το ένα είναι η έκδοση ΝΟΤΑΜ με την οποία χαρακτηρίζουν "παράνομες" που πρόκειται να εκτελεστούν σε σειρά νησιών και θαλασσίων περιοχών στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο απότις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι τιε 31 Οκτωβρίου και τώρα με την έξοδο του ωκεαναογριφικού TCG Çeșme (A-599) στην περιοχή που καταρρίφθηκε τον Οκτώβριο του 1996 από ελληνικό Mirage 2000EGM ένα τουρκικό F-16D.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ λένε όχι στις νέες απαιτήσεις της τρόικα για τα εργασιακά. Ας μας πουν όμως και την υπόλοιπη αλήθεια!

“Εκτός ορίων” χαρακτηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ το email της τρόικα στο Υπουργείο Εργασίας στο οποίο ζητούν ..εργασιακό μεσαίωνα.

Νέα τουρκική προκλητικότητα με υδρογραφικά πλοία στο Αιγαίο

Νέα πρόκληση από την πλευρά της Άγκυρας σημειώνεται στο Αιγαίο καθώς η Υδρογραφική-Γεωγραφική Διεύθυνση της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (TDK) της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις ακόλουθες δραστηριότητες των τουρκικών υδρογραφικών πλοίων για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Επιχείρηση: Ψυχολογικός Πόλεμος κατά των Ελλήνων

Απόσπασμα από το εγχειρίδιο ψυχολογικού πολέμου της (πάλαι ποτέ) σχολής "Ευελπίδων",που περιγράφει ορισμένα μέτρα στα πλαίσια μίας ψυχολογικής επίθεσης σε κάποια χώρα. 

Ίσως σας θυμίσουν παραπάνω από "κάτι":

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ


Οι Τούρκοι γελάνε με τον "Αθανάσιο Διάκο" της Κιτσοπούλου, εσείς όχι...Δείτε πόσα άρπαξε από το Υπουργείο για να "ανεβάσει" αυτό το θεατρικό αίσχος...

Γελάνε και οι Τούρκοι με τα χάλια μας. Με τίτλο "σοκ με εθνικό ήρωα", η Hurriyet αναφέρεται στο θεατρικό έργο της Λένας Κιτσοπούλου, το οποίο αρκετοί...