Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Βυθίστηκε UFO στη Βαλτική; - Κατάδυση στην άβυσσο για τη λύση του μυστηρίου


Ερευνητές έψαχναν να βρουν ναυάγιο από τον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο όταν το ραντάρ εντόπισε ένα περίεργο μεταλλικό αντικείμενο διαμέτρου 60 μέτρων με μια «ουρά» 400 μετρών στο σκοτεινό βυθό ανάμεσα στη Σουηδία και τη Φινλανδία!

Η τρόικα πληρώνει τον εαυτό της

Αποκαλυπτικός ο κεντρικός πρωτοσέλιδος τίτλος της παγκόσμιας έκδοσης των «Τάιμς της Νέας Υόρκης» στο χθεσινό τους φύλλο: «Η περισσότερη βοήθεια προς την...

«Μαύρος Πρίγκιπας», ο εξωγήινος δορυφόρος που μας παρακολουθεί

Τεχνητός εξωγήινος δορυφόρος αόρατος ακόμη και από τα ραντάρ παρακολουθεί τη γη πάνω από 60 χρόνια ανακάλυψαν αστροναύτες κι επιστήμονες!

Μεταλλαγμένα μήλα που δεν «σαπίζουν» στην αγορά το 2014

Μήλα που δεν «καφετίζουν» ποτέ φιλοδοξεί να λανσάρει στην αγορά μέχρι το 2014 η καναδική εταιρεία βιοτεχνολογίας Okanagan Specialty Fruits.

Στο δρόμο του Άκη και ο Γ.Παπακωνσταντίνου για CDS & EΛΣΤΑΤ - Ποιοι τον προστατεύουν


Δύσκολα θα γλιτώσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, παρά την προστασία που απολαμβάνει από σκοτεινούς ξένους κύκλους

Μάσκα ύπνου θα ξεκλειδώνει τα όνειρα μας;; (Επικίνδυνο σενάριο βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία!!)

Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας όπως και στην χολιγουντιανή ταινία Inception, η ιδέα δυο νέων επιστημόνων από την Νέα Υόρκη και το Μπρούκλιν που υλοποιείτε.. Σχεδίασαν μια μάσκα ύπνου που θα προσφέρει στον άνθρωπο διαυγή όνειρα που θα μπορούν να τα ελέγχουν.

Η απάτη του BBC και η σφαγή στην Συρία

Το BBC δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία σε μία δημοσίευσή του για την πρόσφατη σφαγή στην Συρία, στην πόλη Houla..

Γ.Φίσερ: "Αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη η Ρωσία θα κυριαρχήσει στην Βαλκανική"

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόσκα Φίσερ, προειδοποίησε ότι αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, αυτό θα σημάνει και το τέλος της ενσωμάτωσης των Βαλκανικών Χωρών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κατ'αυτό τον τρόπο ανοίγει...

Προβάδισμα η ΝΔ στην επαρχία,ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική

Προβάδισμα της ΝΔ στην επαρχία και αντίστοιχο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική δείχνει η δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA.

ΣΥΡΙΖΑ: Προανήγγειλε διάλυση των ΜΑΤ και αφοπλισμό της αστυνομίας...

"Απαγόρευση της οπλοφορίας κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων. Διάλυση των Μ.Α.Τ.- Υ.Μ.Ε.Τ. και απαγόρευση χρησιμοποίησης άλλων ειδικών δυνάμεων για την καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων.

Ακης Τσοχατζόπουλος και Βίκυ Σταμάτη κάνουν έκκληση για «δίκαιη δίκη»

Εκκληση προς όλους να συμβάλουν στη διατήρηση των όρων της «δίκαιης δίκης» ζητά ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι δικηγόροι τους.

Τσίπρας: Να πώς θα χτίσουμε τη νέα Ελλάδα

Το δίλημμα «Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ» έθεσε για τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του κόμματός του που χαρακτήρισε «επεξεργασμένο πολιτικό σχέδιο» της Αριστεράς για «την έξοδο της χώρας από την κρίση, και την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας με παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ενωση».

Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS στέλνει μήνυμα για την παιδεία κατευθείαν στο Υπουργείο Παιδείας !

Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή στέλνει μήνυμα express στο Υπουργείο Παιδείας, χωρίς διαμεσολαβητές και λοιπούς γραφειοκράτες.

Πράβντα: "Πλησιάζει το τέλος της Νέας Τάξης"

Καθώς γράφεται αυτό το άρθρο, πολλά πράγματα συμβαίνουν γύρω μας. Κάποια από αυτά είναι ορατά και κάποια όχι.
Κάτι αναπάντεχο συνέβη πρόσφατα και μας θύμισε άλλες εποχές.

Αποδοκιμάστηκε ο Πάγκαλος στο Ηράκλειο.

Tα... άκουσε για τα καλά ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο της Κρήτης, αφού οι θαμώνες δεν τον άφησαν να πιει ούτε τον καφέ του.

Αν ανακηρύξουμε την ΑΟΖ, θα δούμε πόσα τουρκικά πλοία θα τολμήσουν να βγουν στο Αιγαίο...

«Τα πετρέλαιά μας είναι και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο, το φυσικό αέριο βρίσκεται στο Αιγαίο κάτω από την Κρήτη...», ανέφερε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, και επανέλαβε τη θέση για άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα.

Θαύμα! Ο Πεταλωτής "βλέπει" κίνδυνο εκτουρκισμού της Θράκης!!!

Χάνοντας την βουλευτική έδρα, άνοιξαν τα μάτια του Πεταλωτή!!! Τι άλλο πρέπει να χάσει για να βρει και την ακοή του;
Προεκλογικές αστειότητες στην τουρκοκρατούμενη Θράκη
Όργανα του Προξενείου επικεφαλής στα ψηφοδέλτια και αστείοι ελληνόφωνοι πολιτικοί – τώρα που τρίζει η καρέκλα τους – να ανακαλύπτουν αίφνης (θαύμα-θαύμα!) τον κίνδυνο…εκτουρκισμού της Θράκης!

Στρουθοκαμηλισμός στο Αιγαίο από περιφερειάρχες, δημάρχους και άλλα “φρούτα”

Μέσα στα προσωπικά, τα πολιτικά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας και εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, στις οποίες εκλογές δυνάμεις ανεύθυνοων νεολαϊκιστών που χαϊδεύουν τα αυτιά των καθημαγμένων από την κρίση Ελλήνων, ευαγγελίζονται καλύτερες μέρες και στις σχέσεις μας με την Τουρκία, μας διέφυγε κάτι σημαντικό!