Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι εκλογές της 6ης Μαίου είναι παράνομες!!


Επώνυμη καταγγελία στον Άρειο πάγο, παράνομα τα δυο κόμματα ΠΑΣΟΚ / ΝΔ!

Ο Αντιστράτηγος ε.α. και συγγραφέας Γεώργιος Αϋφαντής όπως είχαμε αποκαλύψει (Καταγγελία του Αντιστράτηγου ε.α. Γ.Αϋφαντή!) κατέθεσε καταγγελία στον Αρειο Πάγο με κύριο αίτημα να ανασταλεί η λειτουργία των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βάσει του Συντάγματος διότι δωροδοκήθηκαν (υπόθεση Siemens), σύμφωνα με απόφαση γερμανικού δικαστηρίου που κατεδίκασε τον Χριστοφοράκο και η οποία είναι ήδη αμετάκλητη. Συνεπώς, όλες οι συμβάσεις που υπέγραψαν τα κόμματα αυτά είναι παράνομες.

Σαμαράς: όσοι ψηφίζουν μικρά κόμματα, δίνουν φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ

Εμείς απαντάμε:

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ UFO!

Απέτυχε η επιχειρησιακή ομάδα των Ρώσων να προσεγγίσει το σημείο που φέρεται να έχει γίνει η συντριβή UFO στην περιοχή του χωριού Βίτιμσκι στα βορεινά της περιφέρειας Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, τη νύχτα της 13ης Απριλίου του 2012.

Η TV ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ

  Ακόμη και όταν κοιμάσαι το μυαλό σου λειτουργει 4 φορές περισσότερο από την ώρα που βλέπεις τηλεόραση. Αυτό σημαίνει την ώρα που η κριτική σου ικανότητα είναι πολύ περιορισμένη ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ μέσω της τηλεόρασης.

Άγνωστη ΟΜΑΔΑ Ε με ΔΡΑΣΗ(;) ΚΑΤΑ της Ν.Π.Τ.


Μια είδηση που δεν έγινε ευρέως γνωστή μεταφέρεται από τον David Willcock και περιλαμβάνει συνέντευξη με τον Benjamin Fulford, η οποία αναφέρει πως πολλές υπόγειες εγκαταστάσεις καταστράφηκαν από μια ομάδα, μια διεθνή συμμαχία δυνάμεων που θέλει να εμποδίσει την Παλιά Τάξη (Old World Order, που αποτελείται κυρίως από Ναζί και φιλικά σε αυτούς προσκείμενους), να πετύχουν την Παγκόσμια Δικτατορία και την κατά 90% μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού! Στη συμμαχία αυτή συμμετέχουν περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου (!) και είναι μια συμμαχία για τη δικαιοσύνη...