Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δελφικά Παραγγέλματα Σοφών

Τα Δελφικά Παραγγέλματα ήταν και το πρώτο σχολικό βιβλίο στα κρυφά σχολεία των Ελλήνων από το θεοκρατικό βυζάντιο του +6 αιώνα μέχρι την πτώση του βυζαντίου και πέρα από αυτήν. Αριθμούνται σε 145 και αποτελούνται από 2 εως 5 λέξεις εμποτισμένες με σοφία . Οι σοφοί που τα παρέδωσαν είναι ο Θαλής ο Μιλήσιος,o Πιττακός ο Μυτιληναίος,o Βίας ο Πρηνεύς,o Σόλων ο Αθηναίος,o Κλεόβουλος ο Ρόδιος,o Περίανδρος ο Κορίνθιος,o Χίλων ο Λακεδαιμόνιος και ήταν χαραγμένα στους Δελφούς , στον πρόσθιο τοίχο του Πρόναου ή επί των παραστάδων της πύλης του μεγάλου ναού ή επί του υπέρθυρου ή επί των πολλών στηλών, που είχαν τοποθετηθεί στις πλευρές του ναού περιμετρικά. Επιπλέον 2 παραγγέλματα βρεθήκαν στον πρόναο του Ναού του Απόλλωνος στους Δελφούς "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" και "ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ" , εκατέρωθεν του ιερού γράμματος "Ε"...

Αριστοτέλης: περί ευδαιμονίας, αρετής, προαίρεσης και ευθύνης.

Η ευδαιμονία αποτελεί επιδίωξη του ανθρώπου σύμφωνα με σχεδόν όλο τον αρχαιοελληνικό στοχασμό. Ενδεικτικά σημειώνουμε την άποψη ενός από τους Προσωκρατικούς, του Δημόκριτου: "Ευδαιμονίη ψυχής έργον, ουκ εν βοσκήμασιν οικεί ουδέ εν χρυσώ· ψυχή οικητήριον δαίμονος" δηλαδή "Η ευδαιμονία είναι έργο, απόκτημα της ψυχής του ανθρώπου, η ευδαιμονία δεν κατοικεί στα κοπάδια ζώων, δεν αγοράζεται με χρυσάφι. Η ψυχή είναι η κατοικία της ευδαιμονίας"...

Ὁ Χριστιανός εἶναι ἕνας μικρός Χριστός ἐπάνω στήν γῆ.

Ὁ Χριστιανός πρέπει νά εἶναι μιά σμικρογραφία τοῦ Χριστοῦ.

Ὅπως, ὅταν ἀποσπάσουμε μιά σταγόνα νεροῦ ἀπό τήν θάλασσα, ἔχουμε στά χέρια μας μία σμικρογραφία τῆς θαλάσσης, ἔτσι καί ὅταν ἀποσπάσουμε ἕναν Χριστιανό ἀπό τό μυστικό σῶμα τοῦ Χριστοῦ, ἔχουμε μία σμικρογραφία Χριστοῦ.

Γιά νά εἶναι κάθε Χριστιανός ἕνας μικρός Χριστός, ὀφείλει νά ἀποκτήση νοῦ Χριστοῦ, μάτια Χριστοῦ, γλῶσσα Χριστοῦ, χέρια Χριστοῦ, καρδιά Χριστοῦ.
..

600 δις δίνουν οι ομογενείς στην Ελλάδα, αν αλλάξει το Σύνταγμα και πάμε σε εθνικές εκλογές!


Πριν λίγες ημέρες, είδαμε στο διαδίκτυο, το γνωστό πλέον βίντεο της συνέντευξης του προέδρου της οργάνωσης "End National Debt", Μανώλη Λαμπράκη, στο TV Creta.

Πάνε για βύθιση το καμμένο ZUBR; - Το "επιδιορθώνουν" με ... ληγμένη "φούστα"!

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η απόφαση του ΠΝ να προχωρήσει σε "κανιβαλισμό" του ΠΤΜ «Ζάκυνθος» προκειμένου να επιδιορθωθεί η ζημιά στο ΠΤΜ «Κέρκυρα» που προκλήθηκε από πυρκαγιά στις 31 Ιουλίου όταν αυτό βρισκόταν στο ναύσταθμο της Αμφιάλης.

Mας πάνε για "κανόνι"; - Reuters: "Για να μην σοκαριστούν οι αγορές μετά τις 06/11 η έκθεση"!

Πολλά ερωτηματικά και ανησυχία έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση και στην αγορά το τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters σύμφωνα με το οποίο η έκθεση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας από την τρόϊκα (ΔΝΤ, ΕΚΤ και Ευρωπαϊκή Επιτροπή) ενδέχεται να δοθεί στη δημοσιότητα μετά τις αμερικανικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Έχουν έρθει ήδη στην Ελλάδα τα οχήματα που θα αντιμετωπίζουν τον πληθυσμό σε περίπτωση εξέγερσης!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ELNEWS κατέφθασαν στην χώρα..

Ετοιμάζονται για «πόλεμο» στην ΕΛ.ΑΣ.

ΔΎΟ «ΠΟΛΕΜΙΚΆ» ΣΧΈΔΙΑ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΏΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΈΝΩΝ, ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΏΝ ΜΈΤΡΩΝ, ΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΗΜΈΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΆΖΕΙ Η ΒΟΥΛΉ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 11,6 ΔΙΣ. ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΊ Η ΤΡΌΙΚΑ.

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ...ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..Σοκαριστικό γαλλικό ντοκιμαντέρ που δείχνει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης

Δείτε το βίντεο και συγκρατήστε αυτή τη φράση που είπε ένας από τους μουσουλμάνους στο ντοκιμαντέρ.... 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!


Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι το βίντεο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλό στυμμένη φάρσα!!!! Έτσι λοιπόν ζητήσαμε την βοήθεια του καλού μας φίλου από το εξωτερικό με την ονομασία 2012theLight ο οποίος είναι ειδικός . Δεν δίνουμε την κανονική του ονομασία για ευνόητους λόγους…..

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Σε… κλουβιά οι ζητιάνοι για να μην ενοχλούν τους τουρίστες!

Σφοδρές αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο έχουν προκαλέσει οι εικόνες ζητιάνων στην Κίνα τους οποίους οι αρχές έχουν βάλει μέσα σε κελιά για να μη χαλάσουν την επίσκεψη των τουριστών σε μια θρησκευτική εορτή.

Μας διαιρούν για να μας ελέγχουν...

Τώρα που πλέον δεν μπορούν οι προσκυνημένοι των ΜΜΕ, με ναυαρχίδα το MEGA, να κατηγορήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους καθώς αναμένονται πλέον απολύσεις τους, αν όχι σε αυτό το πακέτο, τότε στο επόμενο, τώρα στοχοποιούν ως υπεύθυνους της οικονομικής κρίσης τους ελεύθερους επαγγελματίες…

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/9/12


Το 97% του dna μας διαθέτει έναν υψηλότερο σκοπό

Έπειτα από χιλιάδες χρόνια αποσύνδεσης από τις υψηλές συχνότητες, το dna μας καταφέρνει να σπάσει τα δεσμά του από τα παλιά πρότυπα τα οποία έχουν κολλήσει σε μία χρονική μήτρα. 

Ωστόσο οι άνθρωποι σύντομα θα γνωρίζουν και θα κατανοούν γιατί το 97% του γενετικού μας κώδικα έχει έναν υψηλότερο σκοπό και γιατί η μεταμόρφωσή του μας οδηγεί σε μία αφύπνιση που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί...

Η Διττότητα του Χρόνου

Ο Jean Pierre Garniet Malet, οι Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι, το Κηρύκειο του Ερμή και η Διττότητα του Χρόνου.‘’Ο Xρόνος ξετυλίγει τα μυστικά του και αλλάζει τις ζωές μας, Μια ‘πρόσφατη’ επιστημονική ‘ανακάλυψη’ για την Υφή του Χρόνου..’’ H επιστήμη, σε ιστορική καμπή, ξανά-ανακαλύπτει τις γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων, για την υφή του Χρόνου και τη σωστή κατανόηση του Σύμπαντος και της Ζωής, λύνοντας συγχρόνως τα πολλαπλά παράδοξα της, με αποφασιστικές ωφέλειες για την ανθρώπινη ισορροπία. ‘Νέα’ ανακάλυψη για τη Διττότητα του Χρόνου !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜARTIX, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ!!

Υπάρχουν δύο ΕΛΛΑΔΕΣ. Υπάρχουν πολλοί Κόσμοι. Εδώ σήμερα θα δούμε ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. Το κείμενο για τους ανυποψίαστους και τους εφησυχασμένους είναι αυστηρώς ακατάλληλο και ας μη το διαβάσουν καλλίτερα.

Η Ελλάδα σήμερα, όπως και ολόκληρος ο Κόσμος ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Είναι αυτό που μας έχει επιβληθεί, να φαίνεται...

Νίκος Καζαντζάκης: Ασκητική "Η Ράτσα"

"Η Κραυγή δεν είναι δική σου. Δε μιλάς εσύ, μιλούν αρίφνητοι πρόγονοι με το στόμα σου. Δεν πεθυμάς εσύ, πεθυμούν αρίφνητες γενεές απόγονοι με την καρδιά σου. Οι νεκροί σου δεν κείτουνται στο χώμα. Γένηκαν πουλιά, δέντρα, αγέρας. Κάθεσαι στον ίσκιο τους, θρέφεσαι με τη σάρκα τους, αναπνές το χνότο τους. Γένηκαν Ιδέες και πάθη, κι ορίζουν τη βουλή σου και την πράξη...