Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΘΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ


Αδέλφια όλο το πλανητικό σύστημα είναι ΕΜΨΥΧΟ και αυτό είναι μία παραδοχή....όπου ακριβώς η σχεδιαστική αναπαράσταση στο ΔΑΠΕΔΟ της ΘΟΛΟΥ της ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.....μας αποκαλύπτονται οι ΓΝΩΣΕΙΣ .....για το ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ μας ΣΥΣΤΗΜΑ. 

Εκεί βλέπουμε τους 7 πλανήτες που είναι εν κινήσει και σε ελλειπτική τροχιά...

ΤΟ ΣΟΦΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ - Μήπως είναι καιρός να βάλουμε κι εμείς αυτό το σοφό τεστ στη ζωή μας;

Το σοφό τεστ του Σωκράτη που πρέπει να το εφαρμόζουμε κι' εμείς
Μια μέρα, εκεί που ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.
Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της "τριπλής διύλισης".

"- Τριπλή διύλιση;" ρώτησε με απορία ο γνωστός του...

Ο ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..


Οι αδελφότητες, η Σιωνιστική Κυριαρχία και ο Διαμελισμός της Ελλάδας! (Πρέπει να διαβαστεί από όλους μας)

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ & ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ
Τις ημέρες αυτές έγινε στη Μόσχα ένα ασύνηθες γεγονός.
Η σύνοδος της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας. Έτσι απέδειξαν την ύπαρξή τους. Μέχρι τώρα τους γνωρίζαμε από τις θεωρίες συνωμοσίας.
Τις ημέρες αυτές της συνόδου κορυφής των δύο Αδελφοτήτων, συνέβησαν τρία γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.
Η πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία, η παραίτηση του Πάπα, η ανακήρυξη από το πρόεδρο ΟΒΑΜΑ της οικονομικής ένωσης ΗΠΑ & Ε.Ε. , και η σύνοδος των G20. Όλα αυτά είναι τυχαία;;; δεν νομίζω!!!..

Αγρότες και ΕΕ


1) Το 1980, η Ελλάδα είχε πλεόνασμα στο γεωργικό της ισοζύγιο. Η δραματική επιδείνωση στο ισοζύγιο των γεωργικών προϊόντων, συνέπεια της ένταξης στην ΕΟΚ και της αντιαγροτικής πολιτικής των κυβερνήσεων στην εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, φάνηκε από την πρώτη στιγμή:..

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ: «ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)


Πληθυσμός σε καταστολή


Αντικαταθλιπτικά: η νέα μάστιγα της εποχής μας. Ενας θαυμάσιος τρόπος να κρατάς έναν πληθυσμό σε καταστολή, απόλυτα ταιριασμένος με τις υπόλοιπες μεθόδους ήπιας προπαγάνδας. Έχουν γίνει μόδα πλέον σε δόξα των προβλέψεων του Άλντους Χάξλευ που περιέγραψε πριν αρκετές δεκαετίες στο βιβλίο του “Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος” την επερχόμενη φαρμακευτική δικτατορία...

[ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ] Πληθυσμός σε καταστολή


Σκουριές: Έμβρυα αληθινού αντάρτικου;


Του Θύμιου Παπανικολάου
Δεν γράψαμε αμέσως για την επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», διότι θέλαμε να διερευνήσουμε, σε βάθος, το όλο ζήτημα.
Το πρώτο που μας έβαλε σε υποψίες είναι ότι ο Πάχτας, αυτό το γλοιωδέστατο πασοκικό «*****», έσπευσε …ΑΜΕΣΩΣ να ενοχοποιήσει και να στοχοποιήσει το ΚΙΝΗΜΑτων κατοίκων της περιοχής το οποίο σταθερά επί χρόνια καταγγέλλει το μέγα αυτό σκάνδαλο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» και τις πελώριες καταστροφικές του διαστάσεις σε ολόκληρη την περιοχή: Και οικονομικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων και ολοκληρωτικός οικολογικός αφανισμός της περιοχής…

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ: ΩΦΕΛΟΥΝ Η ΒΛΑΠΤΟΥΝ;

Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κάποιος με συντομία σχετικά με το αν οι εμβολιασμοί ωφελούν ή βλάπτουν. Και τούτο επειδή, πολλά χρόνια τώρα, η διαφήμισή τους, αλλά και η ασφυκτική πίεση που ασκείται από την συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών υπέρ τους, μας ωθούν στο να αποδεχόμαστε a priori την ορθότητά τους. Όμως, οι φωνές κατά των εμβολιασμών ακούγονται όλο και περισσότερο και μας προειδοποιούν, ότι οι εμβολιασμοί όχι μόνο δεν ωφελούν, δηλαδή δεν μας προστατεύουν από τις ασθένειες κατά των οποίων υποτίθεται πως έχουν γίνει, αλλά ότι μπορούν να προκαλέσουν διάφορες σοβαρές διαταραχές, ακόμα και τον θάνατο στους εμβολιαζόμενους...