Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τα ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ της ΓΗΣ μήπως ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ την ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΝΙΑΣ;

Όλοι θα θυμόμαστε τους παράξενους και ανατριχιαστικούς θορύβους που σε συχνό διάστημα ακούγονταν, σε πάρα πολλές περιοχές του πλανήτη, σαν....

Έτσι μαζεύει κόσμο ο Σαμαράς

ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ, ΧΑΣΙΑ, ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΝΙΔΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ...

ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ...ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

Η σημερινη ομιλία του Μεσσήνιου στο Σύνταγμα δείχνει σίγουρα και το αποτέλεσμα της κάλπης...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012: Δεν ξεχνάμε… ερχόμαστε!

Όσο θα με φυλακίζεις θα σπάω τις αλυσίδες μου.

Με 39 πυρετό έκανε την ομιλία στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας

Με έντονη την κόπωση των ημερών και με υψηλό πυρετό, ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε την προεκλογική περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

"Πουλήστε νησιά και έδαφος να ξεχρεώσετε!Το ΄χουν κάνει κι άλλοι"!Ποιος το γράφει

Τα ελληνικά νησιά είναι μοναδικά,αξιοζήλευτα και έχουν μπει για τα καλά στο μάτι όσων στην ελληνική κρίση -που σε πολύ μεγάλο βαθμό προκάλεσαν- βλέπουν ευκαιρίες …

ΞΥΠΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ....


«Σε λίγο η Μέρκελ και ο Σόιμπλε θα μοιράζουν φυλλάδια της ΝΔ»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης μιλώντας σήμερα στο ΒΗΜΑ FM για το άρθρο των Financial Times Deutschland με τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
Πρόκειται για μια ...

Το έχεις σκεφθεί;

Έχεις σκεφθεί πόσοι συνάνθρωποί μας, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ - ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Ο Βενιζέλος εξοργίζεται με πολίτη και χτυπά το χέρι του στο τραπέζι [βίντεο]

Έξω φρενών έγινε, χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε χτεσινή διαδικτυακή εκπομπή όταν ένας πολίτης τον ρώτησε για τις...

"Ευρώ ή δραχμή; Τα μυαλά τους και μια λίρα"

του Κώστα Βαξεβάνη
“Το δίλημμα της δραχμής είναι προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου”. Δεν το λέω εγώ. Το είπε ο Αντώνης Σαμαράς πέρυσι το καλοκαίρι στη Βουλή, στη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο.Ήταν τότε που οι ίδιοι μηχανισμοί, με τον ίδιο τρόπο, δημιουργούσαν τα ίδια διλήμματα για να....

Παρέμβαση ΕΣΡ για παραβιάσεις του νόμου περί δημοσκοπήσεων

Φακέλους για παραβίαση διατάξεων του νόμου περί δημοσκοπήσεων (διενέργεια δημοσιοποίηση, μετάδοση ή αναμετάδοση) έχει σχηματίσει ο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, περιήλθε εις γνώσιν του ότι ραδιοτηλεοπτικά μέσα έχουν προβεί σε δημοσκοπήσεις άνευ των προϋποθέσεων του νόμου και σε μετάδοση των αποτελεσμάτων τους.

Το βιογραφικό της Ρένας Δούρου

Στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης βρέθηκε το καταργηθέν Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) με αφορμή δημοσιεύματα του ημερήσιου Τύπου που υποστηρίζουν ότι η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου απέκρυψε από το βιογραφικό της την επί διετία έμμισθη σχέση εργασίας με το Ινστιτούτο. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία υποστηρίζει ότι η προαλειφόμενη για υπουργός Εθνικής Άμυνας (ή Εξωτερικών) είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001, η οποία “εκτός από τη συνεργασία της με τον εξ απορρήτων του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας Γιάννη Δρόσο, που ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου, φέρεται να συνεργαζόταν στενά και με τον έτερο έμπιστο του κ. Τσοχατζόπουλου, Βαγγέλη Χωραφά, ο οποίος στηρίζει τώρα κι αυτός -όπως ο Αντ. Κοτσακάς- τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έκρηξη κοντά στο σπίτι του Πάνου Καμμένου

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη πριν από λίγο απέναντι από το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, στην οδό Ήρας στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βόμβα έσκασε στα χέρια του ενοίκου διαμερίσματος, ο οποίος μετακόμισε στο σπίτι λίγο μετά τη μετακόμιση του κ. Καμμένου στην ίδια γειτονιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα εστάλη ως πακέτο με κούριερ. Ήδη στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής.

Να γιατί θα ψηφίσω Τσίπρα!

Τους βαρέθηκα όλους. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας χαρίσει την ευημερία, την ευτυχία και την ευμάρεια που είχαμε και μας έκλεψαν.

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται το να γίνουμε τόσο καλός επίγειος παράδεισος που θα τον δει ο Θεός και από τη ντροπή του θα ρίξει λουκέτο στον επουράνιο.
Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί όταν το παλικάρι από την Παιανία υπερασπίστηκε το σπίτι του από τους κλέφτες που τοποθέτησαν ευγενικά το μαχαίρι στο λαιμό της μάνας του, έβγαλε ανακοίνωση που τον χαρακτήριζε ως δολοφόνο…