Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Διαστημικό «ποτήρι» θα παράγει ηλιακή ενέργεια

Η NASA χρηματοδοτεί μια νέα έρευνα για την ανάπτυξη ενός γιγάντιου ηλιακού συλλέκτη που θα βρίσκεται στο Διάστημα, θα «μαζεύει» από εκεί την ηλιακή ακτινοβολία, θα τη μετατρέπει σε ενέργεια και θα τη στέλνει στη Γη. Τα σχέδια που έδωσε στη δημοσιότητα η NASA δείχνουν μια κατασκευή που μοιάζει με ποτήρι κοκτέιλ όπως αυτά που σερβίρεται η μαργαρίτα.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Σε κρατικά χέρια επιστρέφει η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου της Αργεντινής
Λόγω δημοσίου και εθνικού συμφέροντος, η Αργεντινή θέλει να απαλλοτριώσει την ισπανική Repsol κύριο ιδιοκτήτη, των κοιτασμάτων πετρελαίου της χώρας, που κατείχε στο παρελθόν 57%, είπε η πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ (Cristina Fernández de Kirchner). Στην ισπανική εταιρεία θα παραμένει μόνο το!!!!!!!

The Arrivals PaRT1 Εισαγωγή- Greek subtitles


Μυστική συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν - Εξοργισμένο το Ισραήλ απειλεί να δράσει μόνο του

Για "μυστική συμφωνία" με το Ιράν κατηγορούν οι Ισραηλινοί τις ΗΠΑ και εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ ρτο Νοέμβριο με έναν Μ.Ομπάμα να μην έχει και την καλύτερη ιδές για την ισραηλινή πολιτική ηγεσία και έναν Μιτ ρόμνι να παίζει full το ισραηλινό "χαρτί" αποσκοπώντας στο ισχυρό εβραϊκό λόμπι, είναι βέβαιο ότι θα δούμε πολά επεισόδια στο σίριλα αυτό.