Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ο Αμερικανός που έγινε κατά 350 εκατ. πλουσιότερος από την Ελληνική κρίση

Ένας Αμερικανός που ζει στον φορολογικό παράδεισο των Νήσων Καϋμάν έγινε κατά μερικά εκατοντάδες εκατομμύρια πλουσιότερος από την ελληνική κρίση χρέους.

Τσίπρας: «Δε θα πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών»

Στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε -μεταξύ άλλων- ότι δε θα πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών.

Ζήτησε ντιμπέτ Σαμαρά- Τσίπρα

Τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα πρότεινε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5.

«Εργαζόμαστε για την Ελλάδα»


Ένα ιπτάμενο όχημα για δύο

Αν δείτε ιπτάμενο όχημα με επιβάτη, δεν χρειάζεται ν' ανησυχήσετε ότι χάνετε το μυαλό σας. Το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεστε στην Κίνα και βλέπετε το Hover Car.

Τσίπρας στον Guardian: Η πρώτη μου δουλειά να σκίσω το μνημόνιο!

Συνέντευξη στον βρετανικό Guardian έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι δεν πιστεύει σε ήρωες και σωτήρες. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – Λίγα λεπτά μετά την τραγωδία στο Ιταλικό σχολείο

Η δεκαεξάχρονη Βερόνικα Καποντιέτσι που κάποια μέσα στην γειτονική χώρα την έδιναν για νεκρή, τελικά όπως διευκρινίζεται από τις Ιταλικές αρχές είναι ζωντανή αν και η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Πώς η Μέρκελ ζήτησε δημοψήφισμα - Bλέπει Α.Τσίπρα να έρχεται και ... τρελαίνεται

Ήταν λίγο πριν τις 09.00 το πρωί όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, πληροφορήθηκε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ σε λίγο θα τον καλούσε για να μιλήσει μαζί του. Παραξενεύθηκε γιατί και οι δύο χώρες ως προεδρευόμενες δημοκρατίες δεν είχαν αντιστοιχία στα αξιώματα: Ο ομόλογος του καγκελάριου είναι ο πρωθυπουργός. Οι πρόεδροι είναι συμβολικοί…

Οι «γύπες» κατασπάραξαν τη χώρα

Μέσα στην πολιτική θύελλα που μαίνεται στη χώρα μας και την προκήρυξη των νέων εκλογών, πέρασε απαρατήρητο σχεδόν από τον ελληνικό λαό ένα γεγονός τεράστιας οικονομικής και πολιτικής σημασίας: την Τρίτη η κυβέρνηση Παπαδήμου πλήρωσε στο 100% της ονομαστικής αξίας τους ελληνικά κρατικά ομόλογα συνολικής αξίας 435 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο και τα οποία είχαν περιέλθει στα χέρια ακραία........