Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο πλανήτης Δίας φαίνεται να κάνει ριζικές αλλαγές στον πυρήνα του και στο κλίμα του κυριολεκτικά..


Νέες προσομοιώσεις δείχνουν ότι ο βραχώδης  πυρήνας του Δία έχει υγροποιηθεί,και αναμιγνύετε με τα υπόλοιπα σπλάχνα του πλανήτη.
Με τα νέα αυτά δεδομένα, οι αστρονόμοι ελπίζουν να εξηγήσουν καλύτερα την αινιγματική πρόσφατη ανακάλυψη ενός παράξενου πλανήτη εκτός του ηλιακού μας συστήματος."Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ¨πάζλ¨   προσπαθώντας να καταλάβουμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό των γιγαντιαίων πλανητών,
δήλωσε ο Jonathan Fortney, ένας πλανητικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Σάντα Κρούζ.

Παγκόσμια γυρίζουν το άγαλμα του Βελιάλ σε όλες τις μεγαλουπόλεις του πλανήτη


Θυμάστε το τεράστιο άγαλμα του λυκανθρώπου (Μαλτσέχ) βασιλέα βελιάλ που είχανε στήσει στο Λονδίνο;
Τώρα και σε όλες τις μεγαλουπόλεις του πλανήτη.

ΠΡΟΤΑΣΗ – ΒΟΜΒΑ βάζει στο τραπέζι ο Τσίπρας που προκαλεί τρόμο στους τραπεζίτες της διαπλοκής!


Μία πρόταση που θα …διασύρει πολλούς, βάζει στο τραπέζι ως “κόκκινη γραμμή” ο Αλέξης Τσίπρας κατά τις διαπραγματεύσεις που θα έχει με τους πολιτικούς αρχηγούς. Η πρόταση αυτή έχει διαρρεύσει μερικώς και στο σύστημα της διαπλοκής προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις παρά το ότι δεν θα γίνει αποδεκτή από τους αρχηγούς των μεγάλων κομμάτων.

ΣΟΚ! Δίνουν αναβολικά στα ζώα! Δείτε πως τα κατάντησαν! (pics)

Αυτοί οι ανεγκέφαλοι άνθρωποι, που σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα καμαρώνουν δίπλα στα "καρδαμωμένα" ζώα τους, όχι μόνο μειώνουν κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής αυτών των αθώων ψυχών αλλά και τα βασανίζουν, καθώς οι αναβολικές ουσίες φέρνουν τρομερά άσχημες παρενέργειες.

ΣΥΡΙΖΑ: Τράπεζες υπό δημόσιο έλεγχο και με κοινωνικό χαρακτήρα


Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.

Ο Πολ Τόμσεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην τρόικα, ο Πολ Τόμσεν, ζήτησε από την ηγεσία του διεθνούς οργανισμού να φύγει από την Ελλάδα, να αποχωρήσει από τη θέση που έχει σήμερα και να μετατεθεί σε άλλη χώρα ενώ οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι.

Εκλογική βόμβα από τον ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν δικαιούται η ΝΔ το bonus των 50 εδρών"!


Aμφισβητεί ο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή 50 βουλευτών από τη Νέα Δημοκρατία τις οποίες κερδίζει επιπλέον της εκλογικής της επίδοσης βάσει του ισχύοντος εκλογικού νόμου, ο οποίος προβλέπει ότι το πρώτο κόμμα έστω και μία ψήφο διαφορά από το δεύτερο κερδίζει 50 έδρες επιπλέον.

Άκουγες οτι αν δεν ψηφιστούν τα 2 μνημονιακα κόμματα (Πασοκ & Ν.Δ.) Θα καταστραφει η χωρα

Aκουγες οτι αν δεν ψηφιστουν τα 2 μνημονιακα κομματα (Πασοκ & Ν.Δ.) Θα καταστραφει η χωρα,
θα βγουμε απο το ευρω,
θα πεσουν μετεωριτες στον πλανητη,
θα ερθει η 2α παρουσια κτλ κτλ...