Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κεραυνοί Α.Τσίπρα κατά του pay-roll της τρόϊκας: Διαπλοκής, πολιτικών και δημοσιογράφων


Σφοδρή επίθεση στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, κυρίως τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια που στηρίζουν το Μνημόνιο και τις πολιτικές δυνάμεις που λειτουργούν ως εκπρόσωποι των ξένων δανειστών στην χώρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα από την Λαμία, όπου μίλησε και έστειλε μήνυμα στην μνημονιακή διαπλοκή:

Μια νέα Ελλάδα γεννιέται - Διάλυση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αν ηττηθούν, προβλέπουν οι ξένοι


Το τέλος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με μαζικές αποχωρήσεις βουλευτών και ένταξή τους στα νέα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς, αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπικές προβλέψεις που δείχνουν ιστορική και καθοριστική ήττα την ερχόμενη Κυριακή με ποσοστό μεταξύ 35 και 40% και για τους δύο μαζί, προβλέπει έκθεση ξένης πρεσβείας μεγάλου δυτικού κράτους που διαβιβάστηκε στα κεντρική διπλωματική υπηρεσία του εν λόγω κράτους.

Ηλιακός ανεμοστρόβιλος πενταπλάσιος της Γης, καταγράφηκε σε βίντεο!

  Γιγάντιος ηλιακός ανεμοστρόβιλος, με πλάτος πενταπλάσιο από αυτό της Γης, καταγράφηκε σε βίντεο της NASA. Ο ανεμοστρόβιλος!!!!

Έρχεται ο ισχυρότερος υπολογιστής στον κόσμο και είναι "διαστημικός"!


  Έναν πανίσχυρο υπολογιστικό σύστημα το οποίο θα επεξεργάζεται τον τεράστιο όγκο δεδομένων που θα παράγει καθημερινά το "σούπερ" διαστημικό παρατηρητήριο SKA, αναπτύσσει η ΙΒΜ.
  Ο "διαστημικός υπολογιστής" όταν τεθεί σε λειτουργία  θα ο ισχυρότερος στον κόσμο
και ονομάζεται Dense Apperture Array.

Πλωτές πόλεις, θα μας σώσουν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες;


  Μια μητρόπολη, σύγχρονη Κιβωτός του Νώε, που επιπλέει στο νερό μπορεί να γίνει η λύση για πόλεις που απειλούνται από ακραίες καιρικές συνθήκες. Μοιάζει σαν να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά αυτή η περίεργη μητρόπολη που επιπλέει στο νερό μπορεί να γίνει η λύση για πόλεις που απειλούνται από ακραίες καιρικές συνθήκες.

Οι ενεργειακοί τόποι της Ελλάδας.

Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος επέλεγε να χτίσει τα ιερά των θεών που λάτρευε σε ιδιαίτερους τόπους που εξέπεμπαν μεγάλες ποσότητες διακριτής ενέργειας. Αυτή η ενέργεια που ερχόταν από τα έγκατα της γης, και έχει άμεση σχέση με τις γραμμές Λέυ, γινόταν ( και γίνεται) αισθητή από τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, προσφέροντας κατά περίπτωση αισθήματα χαράς, λύπης, διαλογισμού, περισυλλογής, επαφής με το θείο και εν τέλει ψυχική ή σωματική ίαση. Γι αυτό το λόγο αυτοί οι τόποι δύναμης είναι διάσπαρτοι σε όλη την γη.