Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Απίστευτη πρόκληση: Εθνική Τούρκων της Θράκης!

Σε ποδοσφαιρικό τουρνουά για τις μειονότητες της Ευρώπης συμμετέχει με κάθε επισημότητα η ομάδα της "Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης" (ABTTF).

Δείτε αυτή την κυρία - Ας μην ξεχάσουμε ποτέ...

"Ο κόσμος δεν έγινε τώρα κακός.... πάντα ήταν"
"Το βραβείο δεν το παίρνει πάντα αυτός που το αξίζει"Irena Sendler.Ιρένα Σέντλερ.

Αντίδραση


Πρωθυπουργό έχουμε, κυβέρνηση έχουμε, και τώρα τι περιμένουμε; «Χειροπιαστή ελπίδα» είπε ο νέος πρωθυπουργός. Τι σημαίνει, όμως, χειροπιαστή ελπίδα;;;;

Ενωμένοι...

Αυτό το video εξηγεί αυτό που δεν ήθελαν οι Illuminati ~ Cabal ~ Elit ,ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να μάθει ο κόσμος. Ότι όταν ενώσουμε τις...

Ο Ερντογάν θα στηρίξει και Στρατιωτικά μία μεγάλη Αλβανία

Με τίτλο «Ο Ερντογάν κραδαίνει τα όπλα», άρθρο της Σλάτζανα Βουκασίνοβιτς στην PRESS, αναφέρεται σε τηλεγράφημα του αλβανόφωνου ειδησεογραφικού πρακτορείου της Πρίστινα Bota Sot, σύμφωνα με το οποίο ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι..

Ο Πρόεδρος των Σκοπίων απειλεί τα σύνορα της Ελλάδας

  • Εάν είχαμε πολιτικούς και όχι πωλητικούς όπως συμβαίνει τώρα, θα του είχαν ήδη βουλώσει το στόμα με τις ίδιες ακαθαρσίες που πετάει...
  • Ακυβέρνητη η Ελλάδα, εξευτελίζεται από ανθυπο-προεδρίσκους υπαλλήλους της μαφίας των Βαλκανίων
  • Κατηγορεί την Ελλάδα για "ναζιφασισμό" ο πρόεδρος των Σκοπίων, ξεχνώντας ότι οι πρόγονοί του έστρωναν κόκκινα χαλιά στο 3ο Ράιχ!!!

New Statesman: «Η Merkel πιο επικίνδυνη ηγέτιδα μετά τον Hitler»

Δριμύτατη επίθεση από το βρετανικό NEW STATESMAN στην καγκελάριο της... λιτότητας. Η Angela Merkel «εξολοθρεύει την ανάπτυξη», υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό NEW STATESMAN καταγγέλλοντας την «μανία» που έχει η καγκελάριος με τη λιτότητα και χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο επικίνδυνη ηγέτιδα της Γερμανίας μετά τον Hitler».

La Repubblica: «Η αξιοπρέπεια των φτωχών, η Ευρώπη στηρίζει την Εθνική Ελλάδας»

Στο πλευρό της Ελλάδας βρίσκεται η ιταλική εφημερίδα, La Repubblica, ενόψει του κρίσιμου αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας για τα προημιτελικά του Euro 2012.

Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο γι αυτά που μας χρωστάει η Γερμανία

Γράφει ο Γιώργος Φ.

Απειλεί η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ ότι θα πάει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αν “τολμήσει” να παραβιάσει όρους του επαχθούς Μνημονίου. Μακάρι, θα πούμε εμείς, με τη διαφορά ότι η Γερμανία και η Ελλάδα, θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωπες στο Διεθνές Δικαστήριο και να τα βάλουν όλα κάτω. Για να δούμε και να δείξουμε οι …..

New York Times: "Η CIA συμμάχησε με την Αλ Κάϊντα στην Συρία"!

Συνεργασία της CIA με την Αλ Κάϊντα στην Συρία αποκάλυψαν οι Νew York Times, καθώς η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση αξιωματούχου της CIA ότι έχει δημιουργηθεί..

Το αποκρυφιστικό χρονοδιάγραμμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, την Παγκόσμια Θρησκεία και τον Παγκόσμιο Ηγέτη

«Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη».