Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συναρπαστική ανακάλυψη τα αρχαιότερα αστρονομικά ημερολόγια των Μάγια


Αμερικανοί αρχαιολόγοι έφεραν στο φως τα αρχαιότερα αστρονομικά ημερολόγια των Μάγια που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα, όπως αποκαλύπτει μια μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ. Τα ημερολόγια αυτά ανάγονται στον 9ο αιώνα και εντοπίστηκαν κατά την ανασκαφή ενός σπιτιού στον αρχαιολογικό χώρο του Σουλτούν, στη Γουατεμάλα.

"Κλείδωσε" η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014


 Πρότεινε "οικουμενική κυβέρνηση" μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014 ο Φώτης Κουβέλης μετά την συνάντησή του με τον Ε.Βενιζέλο, οριστικοποιώντας την δημιουργία κυβέρνησης από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αφού κανείς άλλος δεν συμφωνεί να συμμετάσχει σε "μνημοναική κυβέρνηση".
Το μόνο που απομένει να ξεκαθαριστεί είναι αν θα σχηματιστεί η κυβέρνηση εν μέσω της διερευνητικής εντολής του Ε.Βενιζέλου ή κατά την σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο.
Αμέσως μετά ο Ε.Βενιζέλος είπε ότι "Είμαστε πολύ κοντά με τον Δ.Κουβέλη. Είμαι αισιόδοξος".
Στη ΝΔ ήδη έχουν αποδεχθεί τη νέα συγκυβέρνηση.

Βαρουφάκης: "Στάση πληρωμών λοιπόν! Τώρα! "

Ο Βαρουφάκης εξηγεί γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε την χρεοκοπία

Για μέρες τώρα βαραίνουμε τις ψυχές μας με μια μόνιμη αγωνία: Θα χρεοκοπήσει το κράτος μας; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε...

Εξωγήινοι μέσα στη Γη

Εξω-γήινοι ... είναι άραγε αυτός ο σωστός όρος για να χαρακτηρίσουμε άλλα όντα; Μήπως τελικά ο Ε.Τ δεν ζούσε στο διάστημα αλλά κάτω από τα πόδια μας; Mέσα στην κούφια Γη..." Πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι η Γη είναι κενή στο εσωτερικό της.Οι φήμες και οι θεωρίες για την...