Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η ΝΑΣΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

Σχόλιο αφύπνισης: Διαβάστε και γελάστε με την PROπαγάνδα τους! Και να θυμήσουμε πως την εισβολή μας την έκαναν πρίν χιλιάδες χρόνια τα ερπετά της NWO και ο νοών νοείτω...

Siemens ξανά; Ρώτα τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


Χορηγία Siemens Hellas

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ


«Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)

Καμμένος: Ο λαός να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες

Υπέρ της άμεσης κατάργησης του Μνημονίου τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Πολιτών, Πάνος Καμμένος, ο οποίος πρότεινε το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και παράλληλα επιτέθηκε εναντίον του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, και του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με τις επιστολές που έστειλαν σε δανειστές και εταίρους ότι θα εφαρμόσουν το Μνημόνιο.

25 δισ. ευρώ σε 5 χρόνια από Ρωσία για αμυντικές βιομηχανίες, λιμάνια, δίκτυα κλπ

Υψηλό ενδιαφέρον αγοράς για συγκεκριμένους τομείς και συγκεκριμένες κρατικές εταιρείες επιδεικνύει η Ρωσία και έχει ήδη καταθέσει ή πρόκειται να καταθέσει προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες

Οι λαθρέποικοι επιβάλλουν το νόμο της ζούγκλας στην Αθήνα

Φρίκη! Σκοτώνουν αδέσποτα σκυλιά για να τα φάνε!

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς!

Κλονίζεται η Ευρώπη και μπαίνει σε πολύ δύσκολη θέση η Γερμανία της Μέρκελ


Το G7 τράβηξε το “αυτί” της Μέρκελ!
Η κατάσταση στην Ισπανία επιδεινώνεται συνεχώς, ενω οι φήμες για την Ελλάδα συνεχίζονται.

Στη σημερινή συνεδρίαση του G7 οι έξι υπουργοί Οικονομικων τράβηξαν το αυτί της Μέρκελ καθώς η Ευρωζώνη καταρρέει, αφου η Ισπανία “σκάει” και η Γερμανία επιμένει στα μέτρα λιτότητας.

Eλεύθερος άνθρωπος ή ραγιάς;;; Στο χέρι σου είναι...!!!

Τα δυο τελευταία χρόνια, ένα από τα κύρια επιχειρήματα των κυβερνώντων και της καθεστωτικής προπαγάνδας

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ.

Τα Σαμαροβουβουζελικά καθάρματα, τα γλοιώδη ανδρείκελα της Τρόικας, οι δουλοπάροικοι  των Βρυξελλών,  πιστοί τοις κείνων ρήμασι που προσβλέπουν στην ολοκληρωτική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, δολοφόνησαν εν ψυχρώ  το ΕΣΥ και οδήγησαν την Ελλάδα στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση από την εποχή της κατοχής.

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ,ΣΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ GOLDMAN SACHS -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Στις 17 Ιουνίου 2011 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου γίνεται «πρώην» Υπουργός Οικονοµικών (ακόµη δεν µπορούµε να καταλάβουµε γιατί αντικαταστάθηκε ένας τόσο πετυχηµένος Υπ. Οικονοµικών που «έσωσε» την Ελλάδα µε το µνηµόνιο) και στον ανασχηµατισµό τού ανακοινώνεται...

Παράξενη ανακοίνωση (ή μήνυμα) των ΗΠΑ για την στρατιωτική ισορροπία Ελλάδας - Τουρκίας

HΠΑ: “Η μείωση των αμυντικών δαπανών της Ελλάδας ενθαρρύνει την Τουρκία να εισβάλλει”!

Oι ΗΠΑ “ανησυχούν” ότι η Τουρκία θα μπορούσε να θελήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να εκμεταλλευθεί την “πρωτοφανή οικονομική και πολιτική κρίση” στην Ελλάδα και να προχωρήσει σε κινήσεις που θα αποσκοπούν στην απόσπαση εδαφών από την Ελλάδα!

Π. Καμμένος: «Κάποιοι θέλουν να παραδώσουμε τον φυσικό μας πλούτο»

Κάποιοι προσπαθούν ξεκάθαρα να οδηγήσουν την Ελλάδα στην εξαθλίωση και τους Έλληνες στη φτώχεια μέχρι να παραδώσουμε τον φυσικό πλούτο, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υδρογονανθράκων «ΚΑΒΑΛΑ OIL Α.Ε.» στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Πρώτα σούπερ ζιζάνια, και τώρα σούπερ έντομα - Χάρη στην εταιρεία Monsanto.

Dr. Mercola.
Μια νέα γενιά από προνύμφες εντόμων τρώνε τις ρίζες του γενετικά μεταλλαγμένου καλαμποκιού που υποτίθεται ότι προοριζόταν να είναι ανθεκτικό σετέτοια παράσιτα.