Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Smart dust (έξυπνη σκόνη) - Τι σxέση έχει με τα chemtrails; (VIDEO)

Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Οπλων η τεχνολογία “Smart Dust” (“Έξυπνη Σκόνη”) είναι μια τεχνολογία που στηρίζεται στη χρήση μικροσκοπικών αισθητήρων. Οι αισθητήρες αυτοί είναι μικρο-ηλεκτρομηχανικοί αισθητήρες οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες μετρήσεις, όπως μέτρηση θερμοκρασίας, δονήσεων, και πίεσης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΣΤΑΥΡΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Ένα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Αγία Σοφία. Πάνω από τους ασβεστωμένους τοίχους εμφανίζονται σταυροί! Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της αγιογραφικής είναι ότι τα...

Εικόνες κατοχής στην Αθήνα


Εικόνες που μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν κυριαρχούν από το πρωί στο Πεδίο του Άρεως.

ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ VS ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!


Κάτι ετοιμάζεται - Νέα δήλωση Ε.Μπαγίς για "Τούρκους Δ.Θράκης" - Η αντίδραση Φ.Φράγκου

Δεύτερη "προειδοποιητική" δήλωση μέσα σε 24 ώρες από Τούρκο αξιωματούχο, τον Έγκεμεν Μπαγίς για "καλύτερη μεταχείριση των Τούρκων της Δ.Θράκης" και πλέον είναι σαφές ότι "κάτι ψήνουν". Αλλά λογαριάζουν "χωρίς τον ξενοδόχο".

ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Η ΝΤΠ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΟΥΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ???? ΠΟΥ:

ΣΟΚ: Ένας ΠΑΣΟΚος τραπεζίτης εκλεκτός του Γ.Παπανδρέου, νέος ΥΠΟΙΚ!

Οριστικό: Ο Βασίλης Ράπανος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών και είναι μία επιλογή που από μόνη της προβληματίζει, όχι σε ό,τι αφορά την προσωπικότητα, αλλά την πολιτική καταγωγή και τις τεράστιες επιρροες της τρόικας στη νέα κυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Βόμβα Μεντβέντεφ: Ιδρύουν Ευρασιατική Ένωση με ισχύ Σοβιετικής Ένωσης!

Μια τεράστια οικονομική, πολιτική και σε δεύτερη φάση, οικονομική, ένωση η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση που θα δώσει την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, αλλά την πρώτη σε ενεργειακά αποθέματα,,,,