Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ο Ήλιος εισέρχεται σε Τοπικό Νέφος και οι επιστήμονες εκφράζουν την ανησυχία τους

Το ηλιακό μας σύστημα κινείται προς το Τοπικό Νέφος, ένα διαστρικό νεφέλωμα με κοσμική ακτινοβολία. Οι επιστήμονες εκφράζουν την ανησυχία τους επειδή η «συνάντηση» του ηλιακού μας συστήματος με διαστρικά νεφελώματα συνδέεται με περιόδους όπου στη Γη εκδηλώθηκε μαζική εξαφάνιση ειδών.

Νέα καταγραφή UFO κοντά στον Ήλιο 10-5-2012


THRIVE - (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)


To THRIVE είναι ένα αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ που σηκώνει το πέπλο για το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο μας, ακολουθώντας τα χρήματα - αποκάλυψη της παγκόσμιας εδραίωσή του στην εξουσία σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Πλέκοντας επιτεύγματα στην επιστήμη, συνείδηση ??και τον ακτιβισμό, To THRIVE προσφέρει πραγματικές λύσεις, εξουσιοδοτώντας μας με πρωτοφανείς και τολμηρές στρατηγικές για την ανάκτηση ζωή και το μέλλον μας.

Έσπασε το κρανίο των Μάγια που προστατεύει την ανθρωπότητα

Το τέλος του κόσμου ήρθε ακόμα πιο κοντά, καθώς η απρόσεκτη κίνηση ενός Γερμανού έγινε κακός οιωνός, σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγια.Κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης σε στούντιο της Γερμανίας, έπεσε μέσα από τα χέρια ενός βοηθού παραγωγής, ένα κρανίο φτιαγμένο από ηφαιστειακά πετρώματα, το οποίο κάποτε ανήκε στον επικεφαλής των SS, Χάινριχ Χίμλερ.

Τσίπρας στο CNBC: Το ευρώ το θέλουμε, τη βάρβαρη λιτότητα όχι (VIDEO)

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη αλλά διαφωνεί με την «καρδιά του μνημονίου» και σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο δηλώνει διατεθειμένος να διαπραγματευτεί με την τρόικα ώστε να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ.....

Ὄταν βρεῖτε 18 λεπτά ... δεῖτε το! Αν δεν το δείτε όλο, μην το δείτε καθόλου (video)