Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Στημένη προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, με την αποστολή απειλητικής επιστολής


Μόλις τώρα ενημερωθήκαμε, ότι τουλάχιστον ένας πειραιώτης εφοπλιστής έλαβε μέσω courier απειλητική επιστολή με ημερομηνία 7 Μαΐου, η οποία δήθεν προέρχεται από τη Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πειραιά.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για στημένη προβοκάτσια, εναντίον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ενδεχομένως, τέτοιες επιστολές, να έχουν σταλεί και σε άλλους.

Για ποινικές ευθύνες τραπεζιτών μιλά ο Α.Τσίπρας: "Που πήγαν τα 200 δισ.;" (upd)


 Επιβεβαιώνοντας απόλυτα τις πληροφορίες και τις εκτίμησεις του defencenet.gr, ο Α.Τσίπρας, πλέον οδεύει προς μετωπική με τους τραπεζίτες και θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες για την διαχείριση των 200 δισ. ευρώ που έχουν πάρει μέχρι στιγμής, ενώ ζήτησε να δοθεί στην δημοσιότητα η έκθεση της Blackrock!
Στο διάγγελμά του πριν λίγο από την Βουλή ότι έθεσε θέμα "απόδοσης λογαριασμού" για τα 200 δισ. που έχουν ενθυλακώσει οι τραπεζίτες και ζήτησε να υπάρξει λεπτομερής έλεγχος για την διάθεση του ποσού αυτού που δεν έφτασε ποτέ στην αγορά...

Καυτοί Δίιοι πλανήτες μπορεί να αποτρέψουν το σχηματισμό κόσμων σαν τη Γη

Μια ομάδα ερευνητών, μεταξύ των οποίων είναι ο Alan Boss του Ιδρύματος Carnegie, πρόσφατα διαπίστωσε ότι οι καυτοί Δίιοι εξωπλανήτες μπορεί να αποτρέψουν το σχηματισμό κόσμων σαν τη Γη στην αρχή της ανάπτυξή τους.ι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι γιγάντιοι αέριοι πλανήτες κατά την κίνηση τους τείνουν να εμφανίζουν τέτοια χαρακτηριστικά (μοτίβα) στις τροχιές τους, που έχουν σημαντικές βαρυτικές επιπτώσεις σε άλλους κόσμους, που μπορεί να σχηματίζονται γύρω από το ίδιο άστρο.