Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η επίμονη ζωή Αντεξε και εξελίχθηκε μέσα σε βροχή αστεροειδών και κοσμική ακτινοβολία


Ο κοσμικός βομβαρδισμός της Γης δεν εμπόδισε τη ζωή να επιβιώσει και να εξελιχθεί

Τσίπρας: Ανάπτυξη δε γίνεται με το μνημόνιο της χρεοκοπίας


Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τις δυνάμεις της Αριστεράς και μόνο, για την ανατροπή του μνημονίου, επανέλαβε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που πραγματοποιεί περιοδεία στη Θράκη.
«Θα ήθελα να επαναλάβω την ξεκάθαρη τοποθέτησή μας, για να την εμπεδώσουν. Αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε, προεκλογικά, εκλογικά και μετεκλογικά, για προγραμματική σύγκλιση και κυβέρνηση συνεργασίας των δυνάμεων της Αριστεράς που θα ανατρέψει το μνημόνιο.

To Hubble κατασκοπεύει το επιθανάτιο σόου ενός άστρου


Το Νεφέλωμα του Αβγού λάμπει στο ορατό και το υπέρυθρο τμήμα του φάσματος (Φωτογραφία: NASA/ESA)

Το ίδιο αντικείμενο εμφανίζεται πάλι στον Ήλιο μετά από 8 μήνες (VIDEO)

Ένας ειδικός, ο Nathan Rich από το United States Naval Research Laboratory (NRL), ο οποίος μελετά τις φωτογραφίες του LASCO 2, της κάμερας που κατέγραψε το αντικείμενο, βγήκε και υποστήριξε αυτό που είχαμε πιθανολογήσει, ότι δηλαδή πρόκειται για κοσμική ακτινοβολία η οποία "χτυπάει" τον αισθητήρα CCD της κάμερας και παράγει αυτό το τυχαίο σχέδιο. Όμως πως γίνεται και το ίδιο αντικείμενο να εμφανίζεται και σε άλλη φωτογραφία 8 μήνες πριν, εφόσον η μορφή του είναι τυχαία;

Δείτε το βίντεο της σύγκρισης:

Μας ψεκάζουν με RFID τσιπάκια μέσα σε Νανο-ίνες για να μας κάνουν ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Μετάνθρωπος : Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε μετεξελικτικό στάδιο (δηλ. σε επόμενο επίπεδο πολυπλοκότητας), (χα τρις) μας μεταλλάσουν σε μυρμήγκια, ή σε κάτι πέρα από κάθε φαντασία. …κι εγώ ο πτωχός που νόμιζα ότι θα γλυτώναμε, γιατί θα μας ανέβαζαν στην 6η διάσταση -πηδώντας τις ενδιάμεσες- οι Έψιλον, οι Ελ, οι Πλειάδιοι, οι Ανδομέδιοι, κάποιοι τέλος πάντων, έστω και ο ΖΟΥΠΥ, μπα δεν το βλέπω και πολύ απογοητεύομαι. Αστειάκια …

Νέα μελέτη αναφέρει ότι ο Κόσμος ίσως είναι αθάνατος

Δύο κοσμολόγοι στις ΗΠΑ έκαναν μια μελέτη καταλήγοντας σε δύο πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Οπως υποστηρίζουν το Σύμπαν δεν υπήρχε πάντοτε και γεννήθηκε μετά από κάποιο γεγονός, τη Μεγάλη Εκρηξη ή κάτι άλλο το οποίο δεν μπορούν να προσδιορίσουν. Επιπλέον αναφέρουν ότι το Σύμπαν πιθανώς να μην «πεθάνει» ποτέ, εξέλιξη που προβλέπουν οι πιο δημοφιλείς θεωρίες.