Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Πάμε ολοταχώς για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο – Δηλώσεις Πούτιν!


Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να...

Οι θρύλοι των αυτοχθόνων φυλών ,μιλούν για εξωγήινους που ζουν κάτω από την Γη (Ελλ.Υπότιτλοι)

Οι θρύλοι των αυτοχθόνων φυλών στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ μιλούν για εξωγήινους που ζουν κάτω από την Γη. Τι συμβαίνει στην κωμόπολη Dulce του Νέου Μεξικού, κάτω από την επιβλητική Archuletta Mesa; - Απόσπασμα από ντοκυμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

Το Ισραήλ θα δημιουργήσει πολεμικά βιο-ρομπότ από έντομα

Οι επιστήμονες του Ισραηλινού Τεχνολογικού Ινστιτούτου αναπτύσσουν μέσα ελέγχου της πτήσης των εντόμων από απόσταση. Όπως γράφει η εφημερίδα Haaretz, το πρόγραμμά τους χρηματοδοτείται από τη διοίκηση του αμερικανικού στρατού.

Μόνο το αίμα θα σώσει την Ελλάδα...

Η ΕΕ και οι εγκατεστημένοι Ιούδες της απλά δεν νοιάζονται για το ότι η Ελλάδα πεθαίνει και οι αυταπάτες θα έπρεπε να είχαν καταρρεύσει προ πολλού. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν διαμαρτυρηθεί, έχουν τρέξει στους δρόμους, αλλά ποτέ δεν έχουν πραγματικά επαναστατήσει.

Χάος στον Ωρίωνα.


Εντυπωσιακή φωτογραφία από τη γέννηση νέων άστρων...
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή εικόνα από το Μέγα Νεφέλωμα του Ωρίωνα που αποτελεί το κοντινότερο στη Γη εργοστάσιο παραγωγής νέων άστρων.

Αυτά τα "τέρατα" είναι μέσα στο νερό που πίνουμε.


Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το νερό θα ήταν τόσο τρομακτικό;