Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...N1


Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1743

Μάγιερ Αμσκελ Ρόθτσιλντ: Ο Γερμανός ιδρυτής της δυναστείας της κόκκινης ασπίδας και των ιδιοκτητών της Ελλάδας που μπορεί να μπλοκάρει ακόμα και απόφαση της Κυβέρνησης!

Την ώρα που εμείς χαζεύουμε τη μάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, τα Σκόπια έγιναν δεκτά σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!!!

Το Ινστιτούτο Τυποποίησης των Σκοπίων έγινε πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης και Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηλεκτροτεχνικής για την καθοδήγηση των προτύπων.

Οι Συμπληγάδες, οι Στυμφαλίδες, η Σκύλλα η Χάρυβδη και η Κόπρος του Αυγεία!

Πως η αρχαία μυθολογία επαναλαμβάνεται σήμερα; Πως θα έσωζαν οι Αρχαίοι Ελληνες μια παρτίδα που μοιάζει κυριολεκτικά χαμένη;

Να πως μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA!!!! ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA!!!!

Επέστρεψε ο εφιάλτης: "Δεν θα πάρετε την δόση Αυγούστου αν δεν ..."

Το τέλος των ψευδαισθήσεων: Την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφουν στην Ελλάδα οι "τρεις άγγελοι του σκότους", ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, δια των αντιρποσώπων τους Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ. Σε επικοινωνία που είχαν πριν λίγο με κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ ου αναμένεται να παίξει ρόλο σε οικονομικό υπουργείο, το αργότερο μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή θα έχουν αφιχθεί στην Ελλάδα προκειμένου να συσκεφθούν με το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης.

Νέα αυτοκτονία 45χρονου – Η πρώτη μετά τις εκλογές

Μια νέα τραγωδία έφερε στην επιφάνεια το πρώτο φως της ημέρας στη Νεάπολη Λασιθίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  ένας...

Άρχισε η αποστολή εκκαθαριστικών με φόρους - φωτιά

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι φορολογούμενοι