Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Η ρωσική πρόταση για YAK-130 & η εισήγηση ΥΕΘΑ για FREMM


Η Μόσχα εκτιμώντας ότι πολύ σύντομα η εχθρική πολιτική που ακολουθούσαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου απέναντι στην Μόσχα, μετά τις εκλογές σταδιακά θα διαφοροποιηθεί προς το θετικότερο με την έλευση νέων πολιτικών δυνάμεων, προχωρά στην κατάθεση μιας εξαιρετικά συμφέρουσας, τόσο από οικονομική όσο και από επιχειρησιακή άποψη, πρότασης (η οποία παρουσιάζεται συνολικά στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί) για την απόκτηση από την ΠΑ του εκπαιδευτικού μαχητικού YAK-130!

Νέα εκστρατεία αφοπλισμού της Ελλάδας από το εξωτερικό, με Έλληνες συνεργάτες

Με περίσσιο θράσος οι Εγγλέζοι - και επίσημα στρατηγικοί σύμμαχοι της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέϊβιντ Κάμερον κατά την υποδοχή του Τούρκου προέδρου Αμπνουλάχ Γκιουλ - επιμένουν στην προσπάθειά τους να αφοπλίσουν την Ελλάδα και το πιο τραγικό είναι ότι στην προσπάθειά τους αυτή βρίσκουν εγχώριους συμμάχους ακόμα και σε ιδρύματα που υποτίθεται ότι ασχολούνται με την άμυνα και την εξωτερική πολιτική, όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ. 

Οι Εξωγήινες Φυλές


ΓΚΡΙΖΟΙ (GREYS ή κατ' άλλους GRAYS)
Μικρά ανθρωπόμορφα νεο-σαυροειδή. Προέρχονται απο τον αστερισμό Zeta Reticuli. Τρέφονται με ανθρώπινα κ ζωικά ζωτικά υγρά. Ο εγκέφαλος τους καταλαμβάνει διπλάσιο όγκο απο τον ανθρώπινο. Είναι τηλεπαθητικά όντα. Δεν έχουν αναπαραγωγικό σύστημα, ο τρόπος που πολλαπλασιάζονται είναι η κλωνοποίηση

«Ο Θάνατος δεν είναι το τέλος» λένε οι επιστήμονες σύμφωνα με τον Αϊνστάιν


Η καινούργια προσέγγιση στο μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου λέγεται Βιοκεντρισμός, και προέρχεται τόσο από το χώρο της κβαντοφυσικής και της θεωρίας των παράλληλων συμπάντων, όσο και από τον ίδιο τον Αϊνστάιν...

ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ της ΕΥΡΥΝΟΜΗΣ


Η έννοια των παράλληλων κόσμων ή παράλληλων συμπάντων δεν είναι εύκολο να περιγραφεί, ωστόσο η ύπαρξή τους μπορεί να αποδειχθεί από την νέα φυσική συμπεριλαμβανομένης και της κβαντικής μηχανικής. Ενδείξεις πάρα πολλές μπορούμε να βρούμε σε διάφορες μεταφυσικές εμπειρίες, μα όλες αυτές μαζί δεν στοιχειοθετούν εύκολα την έννοια των παράλληλων κόσμων, όπως ακριβώς και τα μαθηματικά μοντέλα δεν μπορούν να μας δώσουν σαφή και χειροπιαστή εικόνα τους.

ΜΠΛΕ ΑΣΤΡΟ της NASA ταυτίζεται με των ΧΟΠΙ; (video)


Η NASA ανακάλυψε ένα μπλε άστρο (ΗΕΟ437) το οποίο φαίνεται να είναι μοναδικό στο είδος του. Το μπλε χρώμα του σημαίνει ότι είναι ένα πολύ ζεστό-καυτό αντικείμενο. Το θέμα για τον DrMatt Malkan, αστρονόμο του UCLA, είναι ότι πρόκειται για ένα ετοιμοθάνατο αστέρι το οποίο θα έπρεπε να είχε «πεθάνει» εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μια δεύτερη, μεγάλη ελληνική σημαία, σε!!!!

Επιτυχία Α.Τσίπρα: "Πάγωσε" τη ροή 40 δισ. στις τράπεζες!


Αναμφισβήτητα μια σημαντική πολιτική επιτυχία κατέγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας (και το defencenet.gr, το μοναδικό Μέσο που ανέδειξε ως κύρια είδηση την επιστολή) , καθώς η προειδοποιητική επιστολή που έστειλε χθες στον Λ.Παπαδήμο για την ανάγκη άμεσου "παγώματος" των διαδικασιών ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών εν μέσω προεκλογικής περιόδου, είχε άμεσα αποτελέσματα.

Δημοσκοπήσεις: Ιστορική ήττα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και πολιτική μετεξέλιξη της κοινωνίας


Σε ιστορική ήττα των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που έχουν πλέον μεταπέσει σε μεσαία κόμματα του 14-25% όπως αποτυπώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, εξελίσσεται η εκλογική μάχη της 6ης Μαΐου. Το σημαντικότερο όλων: Καμία δημοσκόπηση δεν καταγράφει ότι τα δύο κόμματα, παρά την "πλύση εγκεφάλου" που υφίστανται καθημερινά οι πολίτες από την τηλεόραση και τα κανάλια που παίζουν 90-10 υπέρ των δύο μεγάλων κομμάτων δεν πρόκειται να συγκεντρώσουν μαζί πάνω από το 50% των ψήφων.

Η «ανάσταση» του Tupac και το Project Blue Beam


Θα έχετε ακούσει για το Project Blue Beam (Επιχείρηση Μπλε Ακτίνα).
 Το 1994, o Καναδός ερευνητής δημοσιογράφος Serge Monast  ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει πληροφορίες σχετικά με ένα μυστικό σχέδιο της NASA (Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος) και των Ηνωμένων Εθνών να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, προκειμένου να θέσουν σε λειτουργία την Παγκόσμια Κυβέρνηση και την Παγκόσμια θρησκεία, με τον Αντίχριστο επικεφαλής.

ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ...


 Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στη χώρα μας, που υπολογίζεται στο 73% από τη Eurostat, φαντάζει παράλογο στα μάτια των δανειστών μιας χώρας υπό καθεστώς επιτροπείας, γι' αυτό και δρομολογούν παρεμβάσεις-σοκ για να αλλάξουν τον χάρτη του real estate.

Βαθαίνει το μυστήριο της σκοτεινής ύλης


Οι αστρονόμοι απέτυχαν να την εντοπίσουν θέτοντας υπό αμφισβήτηση τα ισχύοντα μοντέλα!!