Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο Καμμένος για την Θράκη και τους κινδύνους που την απειλούν

“Οι δολοφόνοι με το σήμα της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ παραστρατιωτικής οργάνωσης στο αυτοκίνητο τους με ποιανού άδεια μπαίνουν στην Χώρα;” διερωτάται ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στην… επίσκεψη του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, προέδρου του Εθνικιστικού Κόμματος της Τουρκίας “Γκρίζοι Λύκοι”.

“Η Θράκη δέχεται επίθεση

H μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά άρχισε τις διώξεις στο διαδίκτυο

Πρώτος στόχος της επιχείρησης φίμωσης το «Μακελειό»

Είναι γνωστό, πλέον, πως το διαδίκτυο έχει μία φοβερή δύναμη. Τη δύναμη της μετάδοσης πληροφορίας που δεν συνάδει με τις επιλογές των «ισχυρών». Αυτή ακριβώς η δύναμη φαίνεται πως στοχοθετείται από εκείνους που τρέμουν την αλήθεια. Δυναμικός μαχητής ο Στέφανος Χίος και το επιτελείο του, δίνει μεγάλες και αποκαλυπτικές μάχες μέσα από την ιστοσελίδα makeleio.gr. Φαίνεται, όμως, πως κάποιοι επιθυμούν την σιωπή, έχουν μάθει στην ομερτά, έχουν συνηθίσει την χωρίς κριτική πολιτική τους δράση. Έτσι, άρχισαν τις εκφοβιστικές διώξεις, νομίζοντας πως θα επιτύχουν την τρομοκράτηση και θα επιβάλουν την σιωπή. Μάλλον έκαναν ένα τεράστιο λάθος…

Κανονισμός της Βουλής και Δημοκρατία "αλα καρτ" από την κυβέρνηση της τριανδρίας

Πληροφορηθήκαμε εμβρόντητοι, ότι οι τρεις κομματικοί αρχηγοί (Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης), αποφάσισαν να αλλάξουν τον Κανονισμό της Βουλής. Η επίσημη αιτιολογία ήταν ότι ο Κανονισμός θα πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες μιας πολυκομματικής συγκυβέρνησης.

Αυτή η αιτιολόγηση περιέχει δύο αντιδημοκρατικές ομολογίες:

Σύννεφα πολέμου

Μπορεί να είναι ...σύμπτωση, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Περσικού κόλπου κλιμακώνεται επικίνδυνα η συγκέντρωση τεράστιας δύναμης πυρός. Ακούσαμε τις προηγούμενες μέρες για την κάθοδο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μοίρας του Ρωσικού στόλου. Σήμερα, ας δούμε την απάντηση...

Οι Βρυξέλλες "τσαλάκωσαν" τη Μέρκελ


Τα πρώτα, αρνητικά για τη Γερμανία μηνύματα είχαν αρχίσει να έρχονται από νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, όταν η “squadra azzura” μετέτρεψε σε περίπατο τον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τα “πάντσερ”, και σκόρπισε χαρά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ασχέτως του πόσο… ασχολείται κανείς με το ποδόσφαιρο, και πολύ περισσότερο ανεξαρτήτως του αν στηρίζει την εθνική ομάδα της Ιταλίας, σε αυτή τη διαρκή πάλη συναισθημάτων με τους παραδοσιακά μεγάλους του αθλήματος των μαζών.