Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ρισκάρει με την Τουρκία. Εσύ θα το ρισκάρεις με τον ΣΥΡΙΖΑ;


«Θα μειώσουμε τα εξοπλιστικά προγράμματα μόλις γίνουμε κυβέρνηση», είπε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στο «Kontra Channel»
Κι όταν τον ρώτησαν «τι θα γίνει με τους Τούρκους απέναντι» τι νομίζετε ότι απάντησε: «Θα το ρισκάρουμε».

Ανέκδοτο: Ο Βενιζέλος είναι αντιμνημονιακός!!!


Κορόιδο Μπενύτο

<Βρε Μπενύτο, δε σου είπα, να μην κάνεις δηλώσεις στα κανάλια, αλλά να εξαφανιστείς; Να χωθείς κάτω από τα σκεπάσματα και να κάνεις τον άρρωστο, ώσπου να γίνουν οι εκλογές;

Σαράντος Καργάκος: «Θέλουν τον Έλληνα ραγιά!»

Συνέντευξη στον Γιάννη Συμεωνίδη

Η σοφία δεν έχει ανάγκη να καταφεύγει σε φωνές. Ο λόγος της είναι ήρεμος, σταθερός… βασισμένος σε επιχειρήματα και με μια ευγλωττία που «κόκαλα δεν έχει, αλλά κόκαλα τσακίζει». Όπως ακριβώς είναι κι ο λόγος του διακεκριμένου φιλόλογου και συγγραφέα Σαράντου Καργάκου, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στα «Επίκαιρα» στην οικία του εξέφρασε ανοιχτά τους προβληματισμούς του για το μέλλον της χώρας μας, την Τουρκία, το Ισλάμ, την «κομματοκρατία» και την πολύπαθη εκπαίδευση.

Για πιθανές συγκρούσεις λόγω των "ενεργειακών πηγών", μίλησε ο Τούρκος αρχηγός Οζέλ

Ως “ήρεμη δύναμη” στην περιοχή επιχείρησε να παρουσιάσει ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ν.Οζέλ, την Τουρκία σε ομιλία του με αφορμή την ολοκλήρωση της άσκησης Efes 2012.