Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

O “KΩΔΙΚΑΣ ΖΩΗΣ” ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (ΙΝΔΙΑΝΩΝ )

Ξύπνα με το Φως του Ήλιου για να προσευχηθείς. Να προσεύχεσαι συχνά και μόνος. Το Μεγάλο Πνεύμα θα ακούσει, αρκεί να μιλήσεις.

Να δείχνεις κατανόηση γι’ αυτούς που έχασαν το δρόμο τους. Άγνοια, αλαζονεία, θυμός, ζηλοτυπία και πλεονεξία, ανθίζουν από μια χαμένη ψυχή. Προσευχήσου ότι θα βρουν καθοδήγηση...

Παγκόσμιο ΣΟΚ.Η Αποκάλυψη που ...κάποιοι προέβλεψαν.

Προσοχή το άρθρο είναι βαρύ και επικίνδυνο.
Για όσους γνωρίζουν ή υποψιάζονται είναι σταθμός.
Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης"The Australian" στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα... ψιλά όπως λέγονται οι "μικρές" στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε ...μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας!..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ "ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ STEVEN PLAUT!!!

Ευχάριστη έκπληξη προξενούν οι άκρως φιλελληνικές δηλώσεις του Αμερικανοεβραίου Καθηγητή, ακόμα και σ' εμάς που έχουμε αρνητική γνώμη για τον τρισκατάρατο Σιωνισμό και πολλούς εκπροσώπους του "περιούσιου λαού"!..

Νέα εμφάνιση UFO στο ηφαίστειο Popocatépetl, στο Μεξικό - 30 Μαρτίου 2013 (Video)

Οι θεάσεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων (ΑΤΙΑ) συνεχίζονται στο ηφαίστειο Popocatépetl ένα ενεργό ηφαίστειο που βρίσκεται στις πολιτείες της Πουέμπλα, του Μεξικού, και Morelos, στο Κεντρικό Μεξικό.
Νέα εμφάνιση UFO στο ηφαίστειο Popocatépetl, στο Μεξικό - 30 Μαρτίου 2013 (Video)
Αυτό καταγράφηκε στις 30 Μαρτίου 2013, 8:42 το πρωί...

Η ΜΥΘΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΒΑθΜΩΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

O χρυσός αριθμός Φ έχει σχέση με την μουσική οκτάβα, αλλά από μαθηματικής απόψεως έχει παράξενες ιδιότητες, που μας δίνουν την δυνατότητα να αυξομειώσουμε τα φυσικά φαινόμενα στις άλλες διαστάσεις (4η διάσταση, 5η διάσταση κ.λπ).
Συνεπώς, ο κατάλληλος ήχος ή η κατάλληλη μαζοενέργεια είναι ικανή να ενεργοποιήσει τον χωρο-χρόνο (4η διάσταση), ώστε να μεταβούμε στον ενεργειακό χωρο-χρόνο (5η διάσταση)...

Ζητούνται άνθρωποι να ταξιδέψουν στον Άρη χωρίς επιστροφή

Το διαστημικό πρόγραμμα ( Mars One ) είναι μια αποστολή στον πλανήτη Άρη χωρίς επιστροφή, πρόθυμοι να ζήσουν και να πεθάνουν εκτός γης ανακοινώσε ο ιδρυτής του προγράμματος (Mars One) Bas Lansdorp... Η τεχνολογία για να φτάσουμε στον Άρη ζωντανοί και να δημιουργήσουμε μια μικρή αποικία εκεί υπάρχει αναφέρει ο Bas Lansdorp, αλλά δεν έχουμε την τεχνολογία για να επιστρέψουμε από τον πλανήτη Άρη..