Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Tο υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας καταρρίπτει την τουρκική προπαγάνδα

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας, Jihad Makdessi, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα σε δημοσιογράφους στη Δαμασκό “για να διαψευσθούν όλα τα ψέματα που μεταδίδονται από τα αραβικά και δυτικά μέσα ενημέρωσης και τους Τούρκους αξιωματούχους

Συρία: Όλα δείχνουν πόλεμο, με την Τουρκία άμεσα εμπλεκόμενη

Καζάνι που βράζει η Συρία. Και πώς να μην είναι, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και το γενικότερο κλίμα σύγχυσης περί ευθυνών της κατάρριψης του τουρκικού αναγνωριστικού (κατασκοπευτικού) μαχητικού.

Το τουρκικό "βαθύ" κράτος και ο ρόλος του στον άτυπο πόλεμο κατά της Ελλάδας

Μετά τη φυλάκιση του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Αγάρ, νέα στοιχεία για τη δράση των μυστικών υπηρεσιών εναντίον της Ελλάδας έρχονται στη δημοσιότητα
Του Βελισσάριου Δραγάτση
Μια σκοτεινή υπόθεση εξακολουθεί να συζητείται στην Τουρκία. Είναι μια υπόθεση που δείχνει τις υπόγειες διαδρομές που συνδέουν το πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας με το παρακράτος και αποκαλύφθηκε στο Σουσουρλούκ πριν από 15 χρόνια.

Η έλευση του αρχιφασίστα

Θα το δούμε λοιπόν και αυτό. Μετά απ’ όλο το ανεκδιήγητο σκυλολόι των πρακτόρων που μπαινοβγαίνει καθημερινά εδώ και χρόνια στην ελληνική Θράκη και χαριεντίζεται με τα περισσότερα από τα ελληνόφωνα βουλευτίδια και δημαρχίδια της περιοχής (σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτε), μας κουβαλιέται πλέον και το μεγαλύτερο ίσως κουμάσι απ’ όλα.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, τον πρόεδρο του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), που βεβαίως δεν είναι άλλο από την κοινοβουλευτική έκφραση των «Γκρίζων Λύκων».