Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Η ΝΕΤ ξεπέρασε την αθλιότητα, ακολουθώντας το πνεύμα… Ρεπούση

Κυριακή νωρίς το μεσημέρι, στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ) έπαιξε η ιστορική εκπομπή «Ανταλλαγές πληθυσμών στον 20ο αιώνα». Και αυτή ακριβώς η εκπομπή, ήταν ένα ακόμη λιθαράκι στην λειτουργία της προπαγάνδας υπέρ της Ελληνοτουρκικής φιλίας, αφού ξεδιάντροπα παρουσιάστηκαν «απόψεις» μέσα από τις οποίες επιχειρήθηκε ακόμη μία στρέβλωση της αλήθειας, ενώ υλοποιήθηκε ακόμη μία ύβρις για όλους εκείνους τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, που έγιναν διαχρονικά θύματα της Ελληνοτουρκικής προσέγγισης και φιλίας.

Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στις απελάσεις των λαθρο!


Δεν εξηγείται αλλιώς η σφοδρή αντίδραση του γνωστού –για τις θέσεις του απέναντι στους λαθραίους αλλοδαπούς- κόμματος της αριστεράς.
Με μια ανακοίνωση-διήγημα-λαΙκό άσμα  για… γέλια και για κλάματα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να «αποκαθηλώσει» τη λογική, να διαστρεβλώσει τις έννοιες και με δόσεις από κακογραμμένο δακρύβρεχτο διήγημα της χειρότερης ποιότητας των βιβλίων τσέπης  κατάφερε τελικά  να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία –για άλλη μια φορά- τις κάκιστες των υπηρεσιών του.

ΙΡΑΝ - ΙΣΡΑΗΛ: Πλησιάζει η «ώρα μηδέν»; - Πρίεργες δηλώσεις πρώην διοικητή Mossad


«Εάν ήμουν Ιρανός θα ανησυχούσα πολύ για τις επόμενες 12 εβδομάδες, καθώς οι ισραηλινές απειλές μου φαίνονται σοβαρές και αξιόπιστες». Με αυτά είναι τα λόγια ο Εφρέμ Χαλεβί, πρώην διοικητής της Mossad επιβεβαιωσε εμμέσως πλην σαφώς την θεση του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ, ότι "Μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε πόλεμο.

Φυσικό αέριο από τις ... πέτρες! - Νέα τεράστια πηγή ενέργειας στο ελληνικό υπέδαφος


Εκμεταλλεύσιμες ποσότητες υδρογονανθράκων (Υ/Α) υπάρχουν σε αφθονία σε όλες τις ελληνικές θάλασσες. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Και όσο πιο γρήγορα υλοποιήσει η κυβέρνηση τα περί άμεσης ανάγκης εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν οι πολλαπλές αναγκαίες γεωτρήσεις και θα αρχίσουν η εξόρυξη και η εκμετάλλευση.

Φιάσκο στο Şemdinl για τον τουρκικό Στρατό - 2000 άνδρες & 4 ΑΗ-1W "ξεφτίλισε" το ΡΚΚ!

Διαστάσεις φιάσκου λαμβάνει για τον τουρκικό Στρατό η επιχείρηση ανακατάληψης του Şemdinl την πόλη που έχει καταλάβει το ΡΚΚ κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα στην επαρχία Hakkari. Mετά από 12 ημέρες μαχών το μόνο που ανακοίνωσε ο τουρκικός Στρατός είναι κάποιες απώλειες (κάνουν λόγο για 115 νεκρούς άνδρες του ΡΚΚ), αλλά όχι ανακατάληψη της πόλης.