Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δείτε πώς τρομοκράτησαν τους Έλληνες για τις εκλογές! Διαβάστε το όλοι!

Ο κόσμος φοβήθηκε. Τον τρομοκράτησαν…
Έβαλαν δίλημμα ευρώ ή δραχμή.. Είδαν ότι ο κόσμος «δεν μάσησε» αφού αυτό το έχουν ακούσει πολλές φορές.

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Δύο χρόνια στην δημοσιογραφική διαπάλη απέναντι σε κάθε μορφής εξουσία που αντιστρατεύεται τα λαικά συμφέροντα, τις κοινωνικές και εργασιακές κατακτήσεις που απεμπολήθηκαν, που διαιωνίζει τις...

Παπούλιας και Σημίτης υπέγραψαν μείωση της Ελληνικής ΑΟΖ

Ο χάρτης της φωτογραφίας έχει εκδοθεί απο τη National Geographic Society των HΠΑ, για το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Τhe National Geographic Magazine.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Βάλτε φόρους..... πολλούς φόρους.... που να μην μπορούμε να τους πληρώσουμε....
κόψτε μας το ρεύμα....

Το βίντεο για τον δολοφόνο της Νορβηγίας που "έριξαν" οι περιούσιοι!

Το βίντεο αυτό του David Duke το μεταφράσαμε και το ανεβάσαμε για να δούν οι Έλληνες ποιά είναι η αλήθεια για τον δολοφόνο της Νορβηγίας.

Η Άγκυρα "ανακάλυψε" πάλι "στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών" στο Λαύριο

Ξανά-μανά από την Τουρκία το τροπάρι περί... στρατοπέδου εκπαίδευσης... τρομοκρατών στην Ελλάδα! Η καραμέλα που έχουν φτιάξει και ...πιπιλάνε κάθε φορά που θέλουν να μπλέξουν την Ελλάδα έχει ως... περιτύλιγμα το κέντρο φιλοξενίας διαφόρων προσφύγων στο Λαύριο το οποίο η Άγκυρα ( και ο κατευθυνόμενος τύπος) έχει βαφτίσει... ''στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών''- εννοώντας τους Κούρδους πρόσφυγες διαφόρων οργανώσεων κούρδων (ή ενδεχομένως και ''πρόσφυγες" ή και καλυμένους πράκτορες).

Παράξενοι τουρίστες στην Βόρεια Ελλάδα

Το φαινόμενο δεν είναι σημερινό. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει παρατηρηθεί έντονη κινητικότητα ενός «ειδικού κλάδου» τουριστών, οι οποίοι επισκέπτονται την Βόρεια Ελλάδα. Κατ’ αρχήν η αναφορά γίνεται για τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας προς αλίευση πληροφοριών σχετικά με οικοπεδικά φιλέτα τα οποία θέλουν να αγοράσουν. Κατά δεύτερον και σπουδαιότερον, παρατηρούμε μία «κάστα» τουριστών από την Τουρκία, οι οποίοι έχουν στοχοθετήσει τα παράλια του νομού Καβάλας, αλλά και την… Θάσο!