Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η Συνωμοσία του Ωρίωνα (The Orion Conspiracy)


Η Συνωμοσία του Ωρίωνα (The Orion Conspiracy).Πρόκειται για μια "εταιρία παραπλάνησης σε πλανητική κλίμακα" η ιστορία της οποίας ξεκινά την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και φτάνει μέχρι σήμερα... 

Το νέο κτίριο του Παγκόσμιου Εμπορίου στη Ν.Υόρκη - Ο ουρανοξύστης της Νέας Τάξης Πραγμάτων;


Το νέο κτίριο του Παγκόσμιου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη είναι έτοιμο αν και το κόστος του ανήλθε στα 3,8 δισ. $ ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη. Ο νέος αυτός ουρανοξύστης ο οποίος ονομάζεται ως ο πύργος της Ελευθερίας είναι το κύριο κτίριο στο Μανχάταν του νέου συγκροτήματος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, που βρίσκεται υπό ανέγερση μετά την καταστροφή των δίδυμων πύργων το 2001.

Καταγγελία του γνωστού συνθέτη Νίκου Τερζή στον Υπουργό Άμυνας για χημικούς αεροψεκασμούς!

Ο γνωστός συνθέτης Νίκος Τερζής καταγγέλλει επίσημα και επώνυμα στον Υπουργό Άμυνας για τον χημικό αεροψεκασμό κατοικημένης περιοχής απο μεγάλο υψόμετρο.

Δείτε την επίδραση του ανθρώπου στη Γη

Εντυπωσιακό βίντεο αποκαλύπτει την παρέμβαση μας στον πλανήτη Ο πλανήτης μας από το διάστημα μοιάζει γαλήνιος και «απείραχτος». Η πραγματικότητα βέβαια είναι εντελώς διαφορετική αφού η παρουσία και παρέμβαση του ανθρώπου σ΄αυτόν είναι καθοριστική. Ο Καναδός ανθρωπολόγος!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ!!Ένα πλήρες άρθρο που δεν πρέπει να χάσετε!(βίντεο)

Στο άρθρο θα εξετάσουμε την χρήση της νανοτεχνολογιας μέσω των αεροψεκασμών και την προσπάθεια των γνωστών - άγνωστων κυβερνήσεων, για τον βιολογικό και νοητικό περιορισμό, ή καλύτερα αφανισμό μας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ΠΑΡΤΕ στα σοβαρά την αξία της ζωής σας, πριν να είναι αργά...