Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Stewart Swerdlow: Ιλουμινάτoι, ερπετοειδή και άλλα πολλά 1/9


Max Keiser: Στην Ελλάδα έρχεται οικονομικό ολοκαύτωμα

Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμούRussia Today, όπου απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μυστήριο με το Αμερικανικό οχηματαγωγό μετέφερε, τανκς, οχήματα και βαρέα όπλα με βιτρίνα.... Jeep Cherokeee! Πώς βρέθηκε στην Ελευσίνα αφού πήγαινε Σ. Αραβία;

Την αποκάλυψη έκανε το Planet-Greece όπου και αντιγράφουμε το άρθρο του:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το πλοίο!
Αυτό που από χθες γράφουμε ό,τι δηλαδή οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο στα χαρτιά μετέφερε από την Αμερική προς την Σαουδική Αραβία πολυτελή οχήματα και ξαφνικά βρέθηκε στη χώρα μας φορτωμένο με βαρύ στρατιωτικό οπλισμό, οχήματα μεταφοράς προσωπικού και τανκς (με τα Cherokee ως... βιτρίνα), πλέον σας το αποδεικνύουμε! Με αποκλειστικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το planet-greece. Δείτε τις και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της πολύ περίεργης ιστορίας....

Η Εντολή της Τζώρτζια των ΗΠΑ: Να αφανιστεί το 93% του πληθυσμού της γης . H ιστορία του Μνημείου, του Θανάτου!!! (Video)


Στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ υπάρχει ένα πέτρινο δημιούργημα από 6 πλάκες βάρους άνω των 100 τόνων, το οποίο μιλάει για έλεγχο της αναπαραγωγής και μείωση του πληθυσμού της γης... κάτω από τα 500 εκατομμύρια!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!! ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!! ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Δράση ενάντια στη γούνα


Η Δράση Ενάντια στη Γούνα, μία ανοιχτή συνέλευση που δημιουργήθηκε το 2011 με αφορμή την 1η διεθνή έκθεση γούνας, οργανώνει και φέτος νέα διαμαρτυρία.