Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πακιστανός βίασε 2χρονο παιδί γιατί η οικογένεια του δεν ασπάζεται το Ισλάμ!

Μουσουλμάνος στο Πακιστάν βρήκε τρόπο να τιμωρήσει μια χριστιανική οικογένεια που δεν απαρνιόταν τη θρησκεία της,,,,

Εγώ θέλω γαλήνη


“Ποιος καλός άνεμος σε φέρνει εδώ;” 
ρώτησε ο σοφός δάσκαλος τον οδοιπόρο που ζητούσε απεγνωσμένα να τον συναντήσει.

Εικόνες Συρίας - Επιτέθηκαν και στο στρατηγείο της ΕΛΑΣ - Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνεται

Μια περίεργη νύχτα είναι αυτή που έρχεται και όλοι όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει ή υποψιάζονται τι μπορεί να συμβεί, εύχονται αύριο το πρωί να έχει εκτονωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε από το πρωί με την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των εργαζομένων στα ΕΝΑΕ.

Αναπάντεχες ανακαλύψεις εντός & εκτός του γαλαξία μας!

Αμερικανοί, Βρετανοί κι Αυστραλοί αστρονόμοι με επικεφαλής τον καθηγητή Τζέι Στράντερ του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν και του Κέντρου Αστροφυσικής Χάρβαρντ-Σμιθσόνιαν ανακάλυψαν ότι δύο μαύρες τρύπες κατά πάσα πιθανότητα συνυπάρχουν στο εσωτερικό του ίδιου αστρικού σμήνους που βρίσκεται στο γαλαξία μας. Ποτέ έως τώρα οι επιστήμονες δεν είχαν βρει ούτε μια μαύρη τρύπα σε ένα σμήνος άστρων του γαλαξία μας.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Ο Επικεφαλής Εξωτερικής Πολιτικής του Βατικανού, ο Αρχιεπίσκοπος Dominque Mamberti, λέει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ότι ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στις ηθικές αρχές που στηρίζουν την οργάνωση, εκφράζοντας την απογοήτευση του, ότι δεν υπάρχει ακόμα παγκόσμια κυβέρνηση.

ΟΙ «ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ» ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΗΝΥΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΔΩΝΙ!

Από ακριβείς πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, ο δικηγόρος της E.N.D. και του κ. Σώρρα έχει λάβει εντολή και αύριο το πρωί καταθέτει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη. Αιτία, η ανακοίνωση του κ. Γεωργιάδη ότι τα στοιχεία που του δόθηκαν «είναι πλαστά».

Αυτοκτόνησε πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ

Τέλος στη ζωή του έβαλε το απόγευμα ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Τζανής.

ΣΟΚ! Μισό εκατ. Ελληνόπουλα κάτω από το όριο της φτώχειας

Πεντακόσιες χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ το ποσοστό της παιδικής φτώχειας στη χώρα μας, σύμφωνα με στοιχεία της Εurostat (2010), υπολογίζεται στο 23%.

Απίστευτο – Οφειλέτης του ΙΚΑ πέτυχε διακανονισμό με 4.700 δόσεις μέχρι το 2404

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε στην Βουλή ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος προσκόμισε έγγραφο στο οποίο φαίνεται πως εταιρεία-οφειλέτης του ΙΚΑ πέτυχε διακανονισμό των χρεών του μέχρι το 2404!

Το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού

Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, τόσο με τη συγγραφή βιβλίου όσο και με τηλεοπτικές παρουσίες του, περιγράφει το πώς οργανώθηκε το έγκλημα της Γενοκτονίας των Ελλήνων και της λεηλασίας της περιουσίας τους.
Αυτό που γίνεται εμφανές είναι ότι οι πολιτικοί ήταν τα πιόνια και οι τραπεζίτες οι ηθικοί αυτουργοί και οι πραγματικοί αποφασιστικοί παράγοντες στην εξέλιξη.
Του Μενέλαου Τασιόπουλου