Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η εγχώρια "δημοσιογραφική" αλητεία και οι ΕΔ (upd)


Ένα περίεργο (λέμε περίεργο για να μην πούμε προδοτικό ή προβοκατόρικο) άρθρο του Spiegel με τον τίτλο:"Attacks Corrupt Greek Army” – το οποίο μάλιστα επικαλείται και ... Έλληνα δημοσιογράφο από αυτούς που γράφουν κυρίως σε ιστοσελίδες (χαμηλής επισκεψιμότητας, βέβαια) ότι τα οικονομικά προβλήματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θα ... λυθούν αν κλείσουμε τα στρατόπεδα και μειώσουμε το προσωπικό, φέρνει στην επιφάνεια το καλό blog, yened.wordpress.com.

Στυγνοί εγκληματίες ή μήπως κάτι άλλο;

Του Στρατή Μαζίδη

Η εγκληματικότητα έχει αλλάξει πρόσωπο δραματικά τα τελευταία χρόνια. Έγινε βίαιη, απάνθρωπη και αδιάκριτη.

Πέρα από τις επιθέσεις στους δρόμους, δαίμονες με μορφή ανθρώπου εισβάλλουν στα σπίτια φιλήσυχων ανθρώπων και οι χειρότεροι εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα.

Ανατροπές στη Συρία, πανικός στην Άγκυρα


Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου

Οι εξελίξεις στη Συρία και την Τουρκία είναι ραγδαίες και επικίνδυνες, τόσο για τις δύο χώρες όσο και για δυνάμεις που παραδοσιακά εμπλέκονται στη Μέση Ανατολή. Η εσπευσμένη επίσκεψη της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών στην Κωνσταντινούπολη αποδεικνύει τη μεγάλη ανησυχία που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών από τη νέα πραγματικότητα σε περιοχές των δύο χωρών. Στη βόρεια Συρία, το κουρδικό Κόμμα Δημοκρατικής Ενότητας κατέλαβε την περιοχή του Δυτικού Κουρδιστάν και στη νοτιοανατολική Τουρκία οι δυνάμεις του PKK σήκωσαν τη σημαία της οργάνωσης σε δύο περιοχές, τις οποίες εγκατέλειψαν εσπευσμένα οι τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις. Ηταν μία μεγάλη και συνάμα αποφασιστική νίκη του PKK στον μακροχρόνιο αγώνα του για ανεξαρτησία.

Η "ρωσική αρκούδα" βρυχάται κατά της σιωνιστικής δικτατορίας

Ξεκίνησε η κάθοδος των Ρώσων στις θερμές θάλασσες, Αιγαίο και Μεσόγειο, μας πληροφορούν όλα τα ΜΜΕ. Η κάθοδος των μυρίων.
Η Ρωσική αρμάδα διαπλέει το Αιγαίο εν πλω προς Συρία, και Ν.Α.
Μεσόγειο. Επιτέλους πια, ήταν ο κατάλληλος χρόνος να δείξει η αρκούδα τα νύχια και δόντια της στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, αλλιώς πάει χαμένη.

Επιτέλους, πρέπει να μπει φραγμός στις αυθαιρεσίες της
Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όπως αυτές απορρέουν από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, για κυριαρχία στο πλανήτη.

«Θα γίνει χαμός, αν δεν αναγνωριστούν τα δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης»!

Πρωτοφανείς προκλήσεις με ξεκάθαρα απειλητικό περιεχόμενο σε βάρος της χώρας μας από τον σεσημασμένο τουρκοπράκτορα Φερούχ Οζκάν, πρώην πρόεδρο του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης»…
Το χοντραίνουν το παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός η Άγκυρα και τα διάφορα όργανά της και φυσικά όσο η μόνη αντίδραση που συναντούν στις συνεχώς κλιμακούμενες προκλήσεις τους εκ μέρους του (δήθεν) ελληνικού κράτους είναι η τρομαγμένη σιωπή