Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΠΤΩΣΕΙΣ UFO ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


NESARA - Το νέο οικονομικό σύστημα του κόσμου


Στις ΗΠΑ ξεκίνησαν ήδη την αλλαγή. Εδώ δεν μιλάει κανείς ακόμη. Η υπηρεσία λέγεται NESARA και οι σκοποί της είναι οι παρακάτω!

Ερασιτέχνες αστρονόμοι ανακάλυψαν σπάνιο άστρο

Τρεις ερασιτέχνες αστρονόμοι, οι οποίοι έβαλαν τους προσωπικούς υπολογιστές τους να συνεργαστούν στο πλαίσιο του διεθνούς εθελοντικού προγράμματος Einstein@Home, πέτυχαν ένα ασυνήθιστο κατόρθωμα, που χαιρετίστηκε από την επιστημονική κοινότητα: ανακάλυψαν ένα άγνωστο μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα σπάνιο είδος άστρου πάλσαρ (πρόκειται για ταχέως περιστρεφόμενους αστέρες νετρονίων, τρομακτικής πυκνότητας, που εκπέμπουν, από τους μαγνητικούς πόλους τους, ραδιοκύματα στο διάστημα).

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η PRAVDA ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ UFO ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΗ-ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 21/12 ΤΟΥ 2012

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Pravda, τρία αστρικά battleships αναμένεται να φθάσουν στη γη, το Δεκέμβριο του 2012, χωρίς να είναι γνωστές -φυσικά- οι προθέσεις τους.

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Για να καταλάβουμε...Επί "Χούντας" υπήρχαν τέτοιες εικόνες; 

Μέρες με άρωμα συντέλειας

"Η λύσσα με την οποία καταστρέφει περιουσίες πλέον ο ελληνικός κρατικός μηχανισμός θυμίζει την υπερφορολόγηση πριν από κάθε καταστροφή κρατικής οντότητας" υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Άγης Βερούτης στο άρθρο του με τίτλο "Λίγο πριν την καταστροφή", το οποίο αναδημοσιεύουμε στη συνέχεια από το capital.gr:
Οι μέρες που περνάμε έχουν ξεκάθαρο άρωμα συντέλειας. 

Ιαπωνία - Β. Κορέα σε τεντωμένο σκοινί!

Στάση αναμονής τηρεί η Ιαπωνία και ταυτόχρονα προετοιμάζει την αυτοάμυνά της έναντι της Β. Κορέας, η οποία ανακοίνωσε ότι θα εορτάσει τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πρώην ηγέτη της Kim Il-sung με την εκτόξευση πυραύλου.

Tο παραμύθι ότι μας πληρώνουν οι Γερμανοί…


Υπέρογκα κέρδη για τη Γερμανία από την κρίση στην Ελλάδα. 
Δείτε το ρεπορτάζ της Γερμανικής κρατικής τηλεόρασης (κανάλι 1, ARD) , για τα κέρδη της Γερμανίας από τα τοκογλυφικά δάνεια της Ελλάδας…