Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Το πραγματικό βάρος και πρόβλημα της Ευρώπης είναι η... Γερμανία

Του Βασίλη Βιλιάρδου

Όπως πλέον καταγράφεται διεθνώς, "Εάν τελικά επιλεγόταν η λογικότερη λύση, η έξοδος δηλαδή της Γερμανίας από το κοινό νόμισμα, το ευρώ θα υποτιμούνταν σε μεγάλο βαθμό - με αποτέλεσμα να αυξηθούν τόσο οι εξαγωγές, όσο και η ανταγωνιστικότητα των υπολοίπων χωρών της Ευρωζώνης.

Milliyet: Κρίση με την Ελλάδα, με αφορμή τη Δυτική Θράκη

Ο σοφός λαός έχει μία χαρακτηριστική παροιμία: "Δώσε θάρρος στον χωριάτη. να σ' ανέβει στο κρεβάτι". Κι αυτό ακριβώς επέτυχε με την χαμηλών τόνων απάντησή του στα λεγόμενα του Ταγίπ Ερντογάν για "τούρκους της Θράκης, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ κ. Δελαβέκουρας.

Πιάστηκαν κατάσκοποι στην Λήμνο - Βάσεις πυραύλων & οδοί πρόσβασης οι στόχοι τους!


Με ιδιαίτερα λεπτομερές ως προς τις απεικονίσεις, οπτικοακουστικό υλικό που ελήφθη με την χρήση διάφορων σύγχρονων ηλεκτροοπτικών μέσων, ακόμα και νυκτερινών καμερών συνελήφθησαν για κατασκοπεία στο Πλατύ της Λήμνου, δύο άτομα από την Τσεχία ηλικίας 28 και 33 ετών. Ήδη έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος τους και η υπόθεση από πηγές των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών χαρακτηρίζεται ως "ιδιαίτερα σοβαρή".

Έγδυσε 12χρονο γιατί ενοχλήθηκε από τη θέα της ελληνικής σημαίας !

Σε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο γνωστός στην Λάρισα αντιεξουσιαστής με το ψευδώνυμο «Ρέγγας», ο οποίος χτες προέβη στην γενναία πράξη να ξεγυμνώσει ένα 11χρονο παιδάκι επειδή φορούσε μία μπλούζα με την ελληνική σημαία.    Το περιστατικό έγινε μπροστά από την Ιατρική σχολή της Λάρισας όπου ο γνωστός αναρχικός 35 χρονών, υποχρέωσε το παιδάκι ενός Λαρισαίου που πέρναγε από μπροστά του να βγάλει την μπλούζα επειδή είχε πάνω την Ελληνική Σημαία και τον ήλιο της Βεργίνας ...