Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αποχαύνωση με τα σήριαλ και μετά "εμπορική εισβολή"! Το σχέδιο της Άγκυρας όπως το γράφουν οι Τούρκοι!

To ρόλο που παίζουν οι τουρκικές τηλεοπτικές σαπουνόπερες, που πουλά φτηνά η τουρκική προπαγάνδα σε χώρες  όπου η Άγκυρα θέλει να διεισδύσει πολιτιστικά και εν συνεχεία εμπορικά αυξάνοντας  την επιρροή της, αποκαλύπτει εμμέσως  πλήν σαφώς η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News. Και το κάνει μέσα από ένα ρεπορτάζ για το γνωστό  θέμα των νέων απαγορεύσεων σε Έλληνες -αλλά και πολίτες άλλων χωρών - να αγοράζουν ακίνητα σε 28 νομούς της Τουρκίας!

"Ίμια" στην έρευνα και διάσωση: Απεκρύβη επεισόδιο στη μέση του Αιγαίου


"Ίμια" στο τομέα της έρευνας και διάσωσης είχαμε την χθεσινή νύχτα όταν θαλαμηγός με σημαία Μάλτας και πλήρωμα 5 ατόμων ουκρανικής καταγωγής προσάραξε δυτικά της Χίου και νότια των Ψαρών, εντός των εθνικών χωρικών υδάτων και οι Τούρκοι αμφισβητώντας έμπρακτα την ελληνική αρμοδιότητα έσπευσαν και διέσωσαν τους Ουκρανούς, ενώ από ελληνικής πλευράς οι δυνάμεις διάσωσης έφτασαν "κατόπιν εορτής".

Η Τουρκία απαγόρευσε την αγορά ακινήτων σε Έλληνες

Ξαφνικά η τουρκική κυβέρνηση με νέο νόμο έθεσε απαγορεύσεις και επέβαλλε περιορισμούς στην αγορά ακινήτων από Έλληνες υπηκόους.

Ο νόμος αφορά την πώληση ακινήτων για όλες τις χώρες του κόσμου, όπου θα αρθούν οι περιορισμοί που επιβάλλονταν σε πολίτες ξένων χωρών σύμφωνα με τους νόμους της αμοιβαιότητας.