Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τι λέει το Ισλάμ για την πράξη του Πακιστανού;

Για να μην τρώμε το κουτόχορτο της “ιερής οργής” των κρατουμένων…

Το ακούσαμε και αυτό. Ότι οι υπόλοιποι Πακιστανοί κατελήφθησαν από ιερά οργή όταν αντίκρυσαν τον ομοεθνή τους που έστειλε την Μυρτώ να παλεύει με τον θάνατο, επειδή λέει, μαγάρισε το ραμαζάνι! Αυτό “διαρρέουν” κάποιοι ανεκδιήγητοι σε δημοσιογράφους. Εκτός από το ελεεινό του θέματος, (δηλαδή εάν δεν ήταν Ραμαζάνι, δεν θα υπήρχε πρόβλημα;), δεν διαρρέουν και καμμιά φωτογραφία του δράστη, έτσι βρε παιδί μου για να ξέρουμε πως έμοιαζε σε περίπτωση που “αποδράσει” ή “δηλητηριαστεί”.

Ανοιχτή επιστολή κατοίκων της Αθήνας κατά ΣΥΡΙΖΑ- ΚΚΕ για το μεταναστευτικό

Σε ανοιχτή επιστολή τους προς το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, μιλούν για «καταστροφή της πόλης» και κάνουν λόγο για «δήθεν αριστερό προσωπείο ανθρωπισμού και αλληλεγγύης» σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της μετανάστευσης που πλήττει την πόλη.

Κάτοικοι και επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος, απαντούν σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τη θέση τους υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών και την «απροκάλυπτη συμπαράστασή τους στην παρανομία που μαστίζει την πόλη».

Ιράν προς Τουρκία:"Μετά τη Συρία, η σειρά σας! Είστε ο επόμενος στόχος των ΗΠΑ

Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται η Τουρκία που μέσα σε λίγες εβδομάδες διαπιστώνει πως καταρρέει όλο το δόγμα της εξωτερικής πολιτικής Νταβούτογλου και απειλείται η Άγκυρα.
Τελευταίο παράδειγμα είναι οι δηλώσεις του αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν Φιρουζαμπαντί ο οποίος δήλωσε πως « δεν είναι σωστό γειτονικές χώρες της Συρίας θα βοηθούν τα σχέδια επέμβασης των ΗΠΑ θα πρέπει να ξέρουν πως μετά τη Συρία, σειρά θα έχει η Τουρκία».

Αργολίδα: Δολοφόνος ήταν τελικά ο συγκάτοικος!

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 19χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι από πέτρα και κακοποιημένος, το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή στη Μιδέα Αργολίδας.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης είναι ένας 27χρονος συμπατριώτης του, με τον οποίο συγκατοικούσε.

Συριακή εισβολή στην ... Ελλάδα: Ομάδες προσφύγων εξαπολύει στα σύνορα η ΜΙΤ


Συριακή "εισβολή" αναμένεται τις επόμνες ημέρες στην Ελλάδα, καθώς τρεις ομάδες Σύρων προσφύγων, βασικά αφνατικών ισλαμιστών, έχουν εντοπιστεί ως τώρα να κατευθύνονται προς τον Έβρο μέσω Τουρκίας, με τη βοήθεια των τουρκικών αρχών.
Συνολικά υπολογίζονται σε 800-1000 άτομα, τα οποία έχουν ως πρώτο στόχο να "σφυγμομετρήσουν" την ελληνική αντίδραση και πίσω τους ετοιμάζεται ένας μικρός "στρατός" προσφύγων 15-20.000 Σύρων οι οποίοι για την ώρα στοιβάζονται στα τουρκικά προσφυγικά στρατόπεδα.