Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Εκλέγουμε Ελληνική Κυβέρνηση ή την κυβέρνηση του Ευρωπροτεκτοράτου Greece;

Το κεντρικό ερώτημα στο οποίο θα δώσει «απάντηση» η κάλπη της 17ης Ιουνίου είναι:
θα διαμορφωθεί η προοπτική σχηματισμού Ελληνικής κυβέρνησης, ή κυβέρνησης που θα επισφραγίζει την μετατροπή του ελληνικού κράτους σε vassal state (Euro-vassalage system), δηλαδή σε μια μορφή μεταμοντέρνας υποτελούς πολιτείας,

Ο εναγκαλισμός ΝΔ - ακροδεξιάς

Μέσα στο πλαίσιο της αγωνιώδους προσπάθειας του κατεστημένου να αναδείξει πάση θυσία πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου την παραπαίουσα -και ανίκανη να εκμεταλλευθεί την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, αποσιωπάται μια σοβαρή πολιτική εξέλιξη: η διολίσθηση της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά όλο και δεξιότερα.

Τι υπάρχει μέσα στη σελήνη; Τι μας κρύβει η nasa;

Ποιοι κρύβονται μέσα στη Σελήνη;

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ: "Σας βολέψαμε, σας δώσαμε εργολαβίες, τώρα ψηφίστε μας!"

Δείτε πως ενας ακόμη σύγχρονος Γκρούεζας, ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς παρουσία πολλών πρώην υπουργών, βουλευτών αλλά και του Π. Ψωμιάδη υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Β. Ελλάδα λέει ωμά πως όλοι όσοι βολεύτηκαν με δουλειές, όσοι πήραν συμβάσεις δημοσίων έργων και γενικώς όσοι...

Η Ανδρομέδα εκτός ελέγχου επιτίθεται στη γη! Συγκρούστηκε ήδη με τον Μ33 [εικόνες]

Θα καταπιεί τον γαλαξία μας νωρίτερα από ό τι υπολόγιζαν οι αστρονόμοι; Νεώτερες έρευνες έχουν θορυβήσει τους επιστήμονες που δεν είχαν παρατηρήσει την επίθεση του 2004!
Το μεγάλο κοσμικό γεγονός που κυριολεκτικά θα ταρακουνήσει τη γη υπολόγιζαν οι επιστήμονες ότι θα συμβεί σε ....

Κι όμως υπάρχει κάποιος ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για πρωθυπουργός!

Σε λίγες ημέρες οδηγούμαστε πάλι στην κάλπη. Θα κληθούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αναξιόπιστα κόμματα και πρόσωπα. Ποιον να εμπιστευτείς; Τον κο Σαμαρά που από τις πολλές εναλλαγές θα έχει μπερδευτεί κι ο ίδιος; Τον κο Βενιζέλο που μολονότι συνταγματολόγος πέρασε μια σειρά αντισυνταγματικών μέτρων και νόμων την τελευταία διετία; Τον κο Τσίπρα που νομιμοποιεί και μοιράζει επιδόματα σε λαθρομετανάστες ενώ ακόμη δεν καταλάβαμε αν καταργεί, καταγγέλει, αλλάζει ή απλά σκίζει το μνημόνιο; Ποιον;
του Στρατή Μαζίδη

Wikileaks: Η Ν.Μπακογιάννη ζητούσε παρέμβασή των ΗΠΑ κατά Ρωσίας!

Σημεία και τέρατα φαίνεται ότι έγιναν για να καταφέρει ο σημερινός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος να πάρει τη θέση του Ειρηναίου και να αναγνωριστεί από το Ισραήλ και την Ιορδανία.

Αν η Ελλάδα δεν μας αναγνωρίσει ας ξεχάσει …τα σημερινά σύνορά της

Σε εξαιρετικά προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Τοντόρ Πετρόφ, πρόεδρος του αποκαλούμενου …«Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου», ο οποίος μιλώντας στο… επονομαζόμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» είπε πως αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως «Μακεδονία» θα ανοίξει το...

Το «μεγάλο – ενεργειακό – παιχνίδι»

Η όποια νέα κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα υποχρεωθεί, εκτός από την προσπάθεια να ελιχθεί ανάμεσα στις οικονομικές συμπληγάδες, να πάρει μέρος και σε ένα ακόμη σκληρό και άκρως επικίνδυνο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε κρίσιμη φάση: πρόκειται για το ενεργειακό παιχνίδι στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου το τελευταίο διάστημα έχουν χαθεί στη σκόνη που προκάλεσε η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας. Καλό είναι να τα θυμηθούμε στα γρήγορα:

Παράνομη άσκηση στα Κατεχόμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα στα Κατεχόμενα η κοινή ετήσια άσκηση Έρευνας και Διάσωσης μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους. Η άσκηση Caner GÖNYELİ-2012 (σ.σ. η επωνυμία από υπολοχαγό του Τουρκικού Στρατού που σκοτώθηκε κατά την βάρβαρη εισβολή του 1974) χωρίζεται σε χερσαίο και ναυτικό σκέλος και πραγματοποιείται σε ανατολικές περιοχές των Κατεχομένων και στα ανοικτά της Αμμοχώστου αντίστοιχα, εντός των υποτιθέμενων «χωρικών υδάτων» του ψευδοκράτους.

Ωμή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου: Στόχος τρεις στους τρεις

  • Η "Τουρκοποίηση" του νομού Ροδόπης εξυπηρετεί το τουρκικό προξενείο και την εξωτερική πολιτική του νεο-οθωμανισμού
  • Ελληνικά κόμματα εξυπηρετούν τις βλέψεις της Τουρκίας στην Άγκυρα, με αντίτιμο πλαστές έδρες στην Ελληνική Βουλή
Του Άγγελου Μ. Συρίγου
Δικηγόρου, επ. καθηγητή Διεθνούς Δικαίου
& Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο


Η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων των κομμάτων έκρυβε μία έκπληξη για το νομό Ροδόπης. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου οι βουλευτές θα εκλεγούν με τη σειρά κατατάξεως στα ψηφοδέλτια.

Έτσι απαντάνε οι Έλληνες στους τουρκοπράκτορες

Εύγε κύριε Λαμπάκη, τιμάτε τον Ελληνισμό, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι ανθέλληνες στη Ροδόπη και την Ξάνθη τον προσβάλλουν βάναυσα!

Ο δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, με πρωτοφανή δημοκρατική και εθνική ευαισθησία, όπως θα άρμοζε σε κάθε δήμαρχο της ακριτικής Ελληνικής Θράκης επέστρεψε επιστολή της Π.ΕΚ.Ε.Μ, που αναφερόταν συλλήβδην σε «Τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης».