Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Επιχείρηση ανακατάληψης της Πάτρας – Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους

Επιχείρηση αυτοάμυνας των κατοίκων της περιοχής Ιτεών της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία από 3 Αφγανούς του 30χρονου Αθανάσιου Λαζανά.

Τι σου έχουν ετοιμάσει για τις 18 Ιούνη;;;

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ . ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

Το άνοιγμα του τάφου του Μωάμεθ του Πορθητή, απειλεί να καταστρέψει τη Τουρκία!

Ενώ στην Τουρκία σπάει όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων η κινηματογραφική επιτυχία, «Φατίχ 1453», η οποία όμως έχει κατηγορηθεί ακόμα και από Τούρκους ιστορικούς για μεγάλες ιστορικές ανακρίβειες, άνοιξε για άλλη μια φορά σε δημόσια συζήτηση το ζήτημα του τάφου του Μωάμεθ του Πορθητή και όλων των πιθανών μυστηρίων που κρύβονται εκεί και τα οποία για πολλούς αποτελούν μεγάλο ταμπού για την ίδια την ύπαρξη της Τουρκίας.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ PLAN B ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!

Απο στενούς συνεργάτες του Πάνου Καμμένου μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει στα χέρια του έγγραφο-ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι η ιστορία με το πλάνο β και τις αξιώσεις του για να συμμετέχει στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι στημένη απο την προεδρία της δημοκρατίας....

Ποια Ελλάδα και ποιο ευρώ; του Πολ Κρούγκμαν, νομπελίστα οικονομολόγου

Ποια Ελλάδα και ποια "απειλή" εξόδου από το ευρώ; Φαίνεται ότι βιώνουμε κάτι πολύ ευρύτερο και αν λάβουμε υπ'όψιν το άρθρο του έγκυρου νομπελίστα οικονομολόγου Πολ Κρούγκμαν στους New York Times, σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία της ευρωζώνης προς την ολική καταστροφή από την στιγμή που η Γερμανία επιμείνει στην πολιτική της ύφεσης και της περιορισμένης κυκλοφορίες χρήματος.

Πανευρωπαϊκοί εκβιασμοί: Μύθοι και πραγματικότητα

Τεράστια εκστρατεία εκφοβισμού διεξάγεται και στην Ιρλανδία κατ’ εικόνα και ομοίωση με τις πολλαπλές παρόμοιες που έχουν βιώσει οι Έλληνες πολίτες.

Το σύστημα τρέμει στο ενδεχόμενο δίκαιης φορολόγησης! [VIDEO]


Ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του Σύριζα Γ. Μηλιός στο δελτίο "ειδήσεων" του Mega είπε οτι θα φορολογήσουν με 1% επι του τζίρου τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας.
Δείτε πως αντέδρασαν Λυκουρέντζος (ΝΔ), Πρετεντέρης, και Τρέμη στο ενδεχόμενο της δίκαιης φορολόγησης: 

Μη φορολογία Εβραίων και άλλα περίεργα.

Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ισχύει πράγματι;
Και ομως ισχύει...
"Google it: Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Obama προειδοποιεί Putin για το τέλος του κόσμου ! !

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από τη συνάντηση της 5ης Μαΐου μεταξύ του επικεφαλής συμβούλου για θέματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Thomas Donilon και του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin στη Μόσχα. Σύμφωνα με όσα γίνονται σταδιακά γνωστά, ο Donilon – ο οποίος βρέθηκε στη Μόσχα κατ΄ εντολή του Barack Obama- φαινόταν ιδιαίτερα ταραγμένος μετά τις ευθείες απειλές του

Όταν ο ήλιος χάθηκε το αποσήμερο! (βίντεο)

Την ολική έκλειψη ηλίου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στις ΗΠΑ και στην Ανατολική Ασία.

Το μοναδικό φαινόμενο ξεκίνησε χθες το μεσημέρι στις Δυτικές Πολιτείες των Ηνωμένες Πολιτειών και συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στην ανατολική Ασία.